S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o piškotkih

Podjetno v svet podjetništva 2013

Javni poziv za vključitev v operacijo Podjetno v svet podjetništva 2013 za Jugovzhodno Slovenijo.


JAVNI POZIV ZA VKLJUČITEV V OPERACIJO PODJETNO V SVET PODJETNIŠTVA 2013 - JUGOVZHODNA SLOVENIJA

Razvojni center Novo mesto d.o.o. objavlja Javni poziv za vključitev v operacijo »Podjetno v svet podjetništva 2013 – Jugovzhodna Slovenija«. Na javni poziv, ki bo odprt do 03.06.2013, se lahko prijavijo mladi brezposelni, stari do 35 let, z najmanj VI. stopnjo izobrazbe katerekoli smeri, ki imajo stalno bivališče v  regiji Jugovzhodna Slovenija

Predmet poziva je vključitev desetih mladih visoko izobraženih brezposelnih oseb iz regije Jugovzhodna Slovenija v operacijo Podjetno v svet podjetništva 2013.

Namen operacije je spodbujanje podjetništva med mlajšimi brezposelnimi osebami z višjo ali visoko stopnjo izobrazbe ter spodbujanje odpiranja novih delovnih mest. Temeljna ideje je ponuditi udeležencem, izbranim na javnem pozivu, strokovno pomoč in dodatna usposabljanja, ki jih potrebujejo pri razvoju podjetniške ideje v delujoče podjetje.

Izbrani kandidati bodo v obdobju petih mesecev na podlagi identificiranih podjetniških idej individualno ali v skupinah razvijali podjetniške ideje s ciljem samozaposlitve, zaposlitve v svojem podjetju ali zaposlitve pri drugih delodajalcih. V tem obdobju bodo morali pripraviti poslovni načrt bodočega podjetja oz. druge pravne oblike, njihova uspešnost pa se bo spremljala v obdobju enega leta po zaključku usposabljanja. Kandidati bodo v času vključitve v operacijo zaposleni na Razvojnem centru Novo mesto.

Ciljna skupina so mladi iskalci zaposlitve z najmanj VI. stopnjo izobrazbe katerekoli smeri, stari do 35 let

Javna predstavitev:

  • v torek, 21. maja 2013, ob 11. uri v prostorih ZRSZ, Urada za delo Črnomelj, Zadružna 33, 8340 Črnomelj in
  • v četrtek, 23. maja 2013, ob 13. uri v sejni sobi Podjetniškega inkubatorja Podbreznik, Podbreznik 15, 8000 Novo mesto. Predstavitev bo potekala v sklopu dogodka Podjetniškega inkubatorja Podbreznik »Vzemi prihodnost v svoje roke«.

Zaradi lažje organizacije dogodkov je zaželena predhodna prijava na e-naslov:darja.smiljic@rc-nm.si.

Konec razpisa: 03.06.2013

Kontaktna oseba: Darja Smiljić, tel. 040 197 264, e-pošta: darja.smiljic@rc-nm.si

Razpisna dokumentacija:

-       javni poziv (dokument)

-       obrazec št. 1: Prijava (dokument)

-       obrazec št. 2: Vprašalnik (dokument)

-       obrazec št. 3: Izjava prijavitelja (dokument)

      obrazec št. 4: Vzorec pogodbe o zaposlitvi (dokument)

Več o projektu na spletni strani projekta PVSP.print