Sodelujte v nagradni igri!

Danes, 23. septembra, smo na Razvojnem centru Novo mesto začeli promocijsko kampanjo zunanjega oglaševanja s 16  različnimi motivi, na 35 lokacijah širom Slovenije.

Sodelujte v nagradnem »Foto lovu na Dolenjsko« in poiščite reklamni pano ter ga fotografirajte. Fotografijo skupaj z lokacijo objavite v komentar na Facebook strani VisitDolenjska. Med sodelujočimi bomo izžrebali praktične nagrade, ki jih podarjajo Mestna občina Novo mesto, Občina Šmarješke Toplice, Vinska fontana »Izvir cvička« ter Občina Dolenjske Toplice.

Nagradna igra traja do vključno 6. oktobra 2020.

Aktivnost se izvaja v okviru razpisa Promocija destinacije DOLENJSKA 2020, ki ga sofinancira Slovenska turistična organizacija ter Občina Dolenjske Toplice, Občina Šmarješke Toplice in Mestna občina Novo mesto.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Razvojne spodbude v letu 2021

Razvojne spodbude v letu 2021

Razvojne spodbude v letu 2021 Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo bo v letu 2021 gospodarstvu namenilo skupno 659,3 milijonov evrov sredstev. Od tega bo iz naslova nepovratnih sredstev na voljo 248,8 milijonov evrov ter 410,5 milijonov evrov povratnih...

Investicijska priložnost – Grad Gradac

Investicijska priložnost – Grad Gradac

Investicijska priložnost – Grad Gradac Grad Gradac je eden najbolj ohranjenih srednjeveških utrdb v Beli krajini in ponuja visoko stopnjo zasebnosti. Nahaja se namreč na čudovitem otočku, obkroženem s počasi tekočo reko – dostop do celotnega posestva pa je mogoč le...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This