Sodelujte v nagradni igri!

Danes, 23. septembra, smo na Razvojnem centru Novo mesto začeli promocijsko kampanjo zunanjega oglaševanja s 16  različnimi motivi, na 35 lokacijah širom Slovenije.

Sodelujte v nagradnem »Foto lovu na Dolenjsko« in poiščite reklamni pano ter ga fotografirajte. Fotografijo skupaj z lokacijo objavite v komentar na Facebook strani VisitDolenjska. Med sodelujočimi bomo izžrebali praktične nagrade, ki jih podarjajo Mestna občina Novo mesto, Občina Šmarješke Toplice, Vinska fontana »Izvir cvička« ter Občina Dolenjske Toplice.

Nagradna igra traja do vključno 6. oktobra 2020.

Aktivnost se izvaja v okviru razpisa Promocija destinacije DOLENJSKA 2020, ki ga sofinancira Slovenska turistična organizacija ter Občina Dolenjske Toplice, Občina Šmarješke Toplice in Mestna občina Novo mesto.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

Razvojni center Novo mesto pričenja z izvajanjem 4 mesečnega programa podjetniškega usposabljanja v okviru projekta Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija. Kako poteka postopek? Prijaviš se na javni razpis za vključitev v PONI / 17.8.2020. Za 4 mesece se zaposliš na...

Startup SonicMind išče nov kader

Startup SonicMind išče nov kader

Podjetniški inkubator Podbreznik je stičišče mnogih poslovnih priložnosti. Tokrat predstavljamo ponudbo podjetja Divisia d.o.o.. Gre za novo startup podjetje, ki je letos, tudi z našo pomočjo, prišlo do 54.000 EUR sredstev razpisa P2 Slovenskega podjetniškega sklada....

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This