Iščeš denar, kontakte, informacije in konkretne nasvete, s pomočjo katerih boste spremenili svojo idejo v tržno uspešen produkt?

kratkem in jedrnatem dogodku, vam bodo posredovane zgoščene informacije in konkretni nasveti, s pomočjo katerih boste lahko enostavno sprejeli odločitve za prihodnost vašega posla.

Dogodek bo v četrtek, 20. 2. 2020, z začetkom ob 8.30. Naslov: Podjetniški inkubator Podbreznik, Podbreznik 15, 8000 Novo mesto.

Financiranje in programi, o katerih bomo govorili:

  • 54.000 EUR zagonske spodbude v okviru razpisa P2 Slovenskega podjetniškega sklada (Sklada). Ključne informacije o razpisu, ocenjevalni kriteriji, časovnica in nasveti za pripravo vloge.
  • 75.000 EUR konvertibilnega posojila v okviru razpisa SK75 Sklada. Ključne informacije o razpisu, ocenjevalni kriteriji, časovnica, značilnosti konvertibilnega posojila in nasveti za pripravo vloge.   
  • Od 100.000 EUR do 600.000 EUR direktnega kapitalskega vložka Sklada v okviru produkta SI-SK.
  • Pregled drugih virov financiranja, ki jih ponujata Sklad in SID banka.
  • Vsebinska podpora v obliki svetovanja, mentorstva in pospeševalniških programov, ki je na voljo v lokalnem in nacionalnem podpornem podjetniškem okolju.
  • Osebno svetovanje izkušenih podjetnikov in svetovalcev.

Program dogodka:  

8.30 – 9.00 | Predstavitev produktov P2, SK75, SI-SK in drugih

Ključne informacije, pogoji, kriteriji in časovnice posameznih produktov. Izkušnje iz prve roke iz preteklih razpisov.

Predstavnik Slovenskega podjetniškega sklada
Urban Lapajne, Start:up Slovenija
 

9.00 – 9.30 | Predselekcija Start:up Slovenija, nagrada Slovenski start:up leta in PODIM  2020
V predselekciji Start:up Slovenija lahko pridobite do 35 točk za razpis P2 in do 40 točk za razpis SK75. 

Slovenski start:up leta 2020 čakajo atraktivne nagrade. Na konferenci PODIM pa vas čaka tri dni podjetniške eksplozije z mednarodnimi investitorji, govorci in mreženjem. 

Urban Lapajne, Start:up Slovenija 

9.30 – 10.00 | Kako pripeljati idejo do konkretizacije in tržnega uspeha 
Podjetniški pogovor o korakih napredka, učenju, bolečih in zmagoslavnih izkušnjah ter javni podpori pri razvoju podjetja.

Luka Mali, Sensedge d.o.o. (mentor)

Miha Fabjan, SNIT d.o.o. (Smartninja)

10.00 – 10.30 | Feedback v živo, skupinska in individualna vprašanja
Predselekcija Startup Slovenija vam lahko prinese pomembne točke za prijavo na razpis P2 in SK75 SPS. Pomembno vlogo v predselekciji igra osebna predstavitev na DEMO DNEVu. Izvedeli boste konkretne nasvete kako pripraviti prepričljivo predstavitev. Hkrati boste lahko v živo predstavili vašo idejo in prejeli povratno informacijo organizatorjev predslekecije Startup Slovenija in Slovenskega podjetniškega sklada.

Urban Lapajne, Start:up Slovenija 

 

Dogodek organizira Start:up Slovenija v soorganizaciji Slovenskega podjetniškega sklada in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Lokalni partner dogodka je Razvojni center Novo mesto.

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi “de minimis” sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

 

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

OBJAVLJEN JE 1. JAVNI POZIV ZA VKLJUČITEV V PROJEKT PONI JV SLOVENIJA

OBJAVLJEN JE 1. JAVNI POZIV ZA VKLJUČITEV V PROJEKT PONI JV SLOVENIJA

Razvojni center Novo mesto pričenja z izvajanjem 4 mesečnega programa podjetniškega usposabljanja v okviru projekta Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija.Kako poteka postopek?Prijaviš se na javni razpis za vključitev v PONI / 17.8.2020.Za 4 mesece se zaposliš na RC...

Startup SonicMind išče nov kader

Startup SonicMind išče nov kader

Podjetniški inkubator Podbreznik je stičišče mnogih poslovnih priložnosti. Tokrat predstavljamo ponudbo podjetja Divisia d.o.o.. Gre za novo startup podjetje, ki je letos, tudi z našo pomočjo, prišlo do 54.000 EUR sredstev razpisa P2 Slovenskega podjetniškega sklada....

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This