Lokalna akcijska skupina Dolenjska in Bela krajina (LAS DBK), ki deluje v sklopu Razvojnega centra Novo mesto d.o.o., vas v okviru akcije »Kupuj lokalno, obdaruj preudarno« vabi, da v (pred)prazničnem času z nakupom izdelkov iz lokalnega okolja podprete ponudnike iz našega območja.

Prepričani smo, da imamo na območju veliko kakovostnih izdelkov, ki so lokalnega izvora, imajo v ozadju zgodbo, so uporaben pripomoček za vsak dan in predvsem v prihajajočih dneh tudi primerno darilo za obdarovanje najbližjih.

Trenutne razmere nam ne omogočajo dostopa do vseh ponudnikov in trgovin, zato smo za vas pripravili seznam spletnih trgovin, kjer si lahko ogledate raznovrstne lokalne izdelke oz. produkte ter jih tudi naročite. S tovrstnimi dejanji neposredno podpirate lokalne ponudnike, njihovo delo ter trud. Skupaj tudi sporočamo, da podpiramo kvalitetne izdelke ter preudarne nakupe.

Veliko malih ponudnikov nima svojih spletnih strani ali spletne trgovine, zato takšne še posebej radi izpostavimo v naši akciji »Kupuj lokalno, obdaruj preudarno« na naši Facebook strani LAS Dolenjska in Bela krajina. Vsak dan predstavimo ponudnika ali dva z vsemi kontaktnimi podatki.

V kolikor imate tudi vi svojo spletno trgovino in lokalne produkte ali pa v okolju poznate še koga, ki bi lahko sodeloval, vas vabimo, da nam posredujete podatke na e-naslov  in z veseljem bomo razširili naš trenutni seznam.

Podprite lokalne ponudnike, lokalne izdelke, lokalno ekonomijo ter preudarne nakupe.

Seznam ponudnikov: POVEZAVA

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Razvojne spodbude v letu 2021

Razvojne spodbude v letu 2021

Razvojne spodbude v letu 2021 Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo bo v letu 2021 gospodarstvu namenilo skupno 659,3 milijonov evrov sredstev. Od tega bo iz naslova nepovratnih sredstev na voljo 248,8 milijonov evrov ter 410,5 milijonov evrov povratnih...

Investicijska priložnost – Grad Gradac

Investicijska priložnost – Grad Gradac

Investicijska priložnost – Grad Gradac Grad Gradac je eden najbolj ohranjenih srednjeveških utrdb v Beli krajini in ponuja visoko stopnjo zasebnosti. Nahaja se namreč na čudovitem otočku, obkroženem s počasi tekočo reko – dostop do celotnega posestva pa je mogoč le...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This