Lokalna akcijska skupina Dolenjska in Bela krajina (LAS DBK), ki deluje v sklopu Razvojnega centra Novo mesto d.o.o., vas v okviru akcije »Kupuj lokalno, obdaruj preudarno« vabi, da v (pred)prazničnem času z nakupom izdelkov iz lokalnega okolja podprete ponudnike iz našega območja.

Prepričani smo, da imamo na območju veliko kakovostnih izdelkov, ki so lokalnega izvora, imajo v ozadju zgodbo, so uporaben pripomoček za vsak dan in predvsem v prihajajočih dneh tudi primerno darilo za obdarovanje najbližjih.

Trenutne razmere nam ne omogočajo dostopa do vseh ponudnikov in trgovin, zato smo za vas pripravili seznam spletnih trgovin, kjer si lahko ogledate raznovrstne lokalne izdelke oz. produkte ter jih tudi naročite. S tovrstnimi dejanji neposredno podpirate lokalne ponudnike, njihovo delo ter trud. Skupaj tudi sporočamo, da podpiramo kvalitetne izdelke ter preudarne nakupe.

Veliko malih ponudnikov nima svojih spletnih strani ali spletne trgovine, zato takšne še posebej radi izpostavimo v naši akciji »Kupuj lokalno, obdaruj preudarno« na naši Facebook strani LAS Dolenjska in Bela krajina. Vsak dan predstavimo ponudnika ali dva z vsemi kontaktnimi podatki.

V kolikor imate tudi vi svojo spletno trgovino in lokalne produkte ali pa v okolju poznate še koga, ki bi lahko sodeloval, vas vabimo, da nam posredujete podatke na e-naslov  in z veseljem bomo razširili naš trenutni seznam.

Podprite lokalne ponudnike, lokalne izdelke, lokalno ekonomijo ter preudarne nakupe.

Seznam ponudnikov: POVEZAVA

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Sklenili projekt Culture Twinning

Sklenili projekt Culture Twinning

Gremo v Bihać, ne gremo v Bihać. To vprašanje je kar nekaj časa viselo nad našimi glavami, sploh ker smo si res želeli pritisniti piko na koncu več let trajajočega projekta Culture Twinning - Twinning tourism promoting Cultural Heritage.Šesti in hkrati zadnji sestanek...

SEEMEET 2021 – ODPRTE PRIJAVE NA MEDNARODNO POSLOVNO MREŽENJE

SEEMEET 2021 – ODPRTE PRIJAVE NA MEDNARODNO POSLOVNO MREŽENJE

Z velikim navdušenjem vas obveščamo, da so odprte prijave na mednarodni poslovni dogodek SEEMEET 2021, katerega rdečo nit predstavlja podjetniško mreženje. SEEMEET 2021 bo potekal 20. in 21. oktobra 2021 v digitalni izvedbi (prijava). Vrsta dogodka bo omogočila...

Kulturni bazar 2021 – predstavitev platforme konS

Kulturni bazar 2021 – predstavitev platforme konS

V torek, 29. junija 2021, bo v ljubljanskem Cankarjevem domu potekal "Kulturni bazar 2021", v okviru katerega bodo predstavili konS - Platformo za sodobno raziskovalno umetnost, ki jo LokalPatriot skupaj s še osmimi partnerji vzpostavlja po celotni Sloveniji. Na...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This