Anketa o načelu partnerstva pri porabi evropskih sredstev v obdobju 2021-2027

Evropski odbor regij, ki je posvetovalno telo EU in zastopa evropske regionalne in lokalne organe v sodelovanju s podjetjem Spatial Foresight preiskuje vlogo načela partnerstva pri izvajanju evropske kohezijske politike.

Načelo partnerstva je ključen element pri načrtovanju in izvajanju evropskih sredstev. Gradi na pristopu upravljanja na več ravneh in zagotavlja vključenost civilne družbe ter socialnih partnerjev. Načela se upoštevajo za kohezijsko politiko EU (sporazum o partnerstvu, ESRR, ESS + in CF) ter za skupno kmetijsko politiko (strateški načrti SKP).

Vabljeni, da do 19. januarja izpolnite ANKETO, ki je del raziskave o načinih, kako so različni partnerji vključeni v načrtovanje evropskih skladov, predvidenem sodelovanju pri izvajanju sredstev ter prednostih in izzivih uporabe načela partnerstva. Anketa je v angleškem jeziku.

Odzivi na anketo bodo predstavljeni v anonimizirani obliki.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Razvojne spodbude v letu 2021

Razvojne spodbude v letu 2021

Razvojne spodbude v letu 2021 Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo bo v letu 2021 gospodarstvu namenilo skupno 659,3 milijonov evrov sredstev. Od tega bo iz naslova nepovratnih sredstev na voljo 248,8 milijonov evrov ter 410,5 milijonov evrov povratnih...

Investicijska priložnost – Grad Gradac

Investicijska priložnost – Grad Gradac

Investicijska priložnost – Grad Gradac Grad Gradac je eden najbolj ohranjenih srednjeveških utrdb v Beli krajini in ponuja visoko stopnjo zasebnosti. Nahaja se namreč na čudovitem otočku, obkroženem s počasi tekočo reko – dostop do celotnega posestva pa je mogoč le...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This