Blogger Jure Marolt in predstavitev podjetniških idej

V Podjetniškem inkubatorju Podbreznik se nam bo pridružil Jure Marolt, po izobrazbi in v praksi novinar, v prostem času in ob dolgih večerih ustvarjalec bloga Ljubki nesmisel. Imeli pa boste priložnost slišati tudi podjetniške ideje, ki se v letošnjem letu razvijajo v našem inkubatorju.

Kdaj in kje

KDAJ: sreda, 13. 12. 2017, 17:00 – 20:00

KJE: Podjetniški inkubator Podbreznik

Vsebina dogodka

Jure Marolt bo v z nami bo deli svojo podjetniško pot, kako se je odločil za ustvarjanje bloga in kako se s pisanjem bloga lahko tudi zasluži.

Kot pravi Jure: ”Bloganje je najprej strast, ljubezen in veliko samotnega udrihanja po tipkovnici. Šele po nekaj letih lahko preraste v kaj več. Vendar ne smemo nikoli izgubiti cilja pred očmi. Osebno zadovoljstvo in tisto tvojih bralcev. To pač nima cene. Pišem o sreči, bridki žalosti, nenavadnih pripetljajih in predvidljivih napakah, vseh ljubkih nesmislih, ki soustvarjajo moj dan. Naš dan. Ker sem brez mojih dve kraljic srca nič.”

Njegovi predstavitvi bo sledila predstavitev podjetniških idej, ki so se skozi celo leto razvijale v okviru Podjetniškega inkubatorja Podbreznik. Po predstavitvah, boste lahko svoj glas, vam najboljši podjetniški ideji, namenili tudi vi.

Dogodek je brezplačen. Prosimo za predhodno prijavo na e-naslov: is.mn1542128565-cr@j1542128565arej.1542128565nomis1542128565 ali na FB strani dogodka.

Vabilo na dogodek lahko najdete tukaj.

Vabljeni!

Operacija SIO-PIP-2016-17 je sofinancirana iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije.

Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

 

Morda vas zanima tudi:

  

Pin It on Pinterest

Share This