Brez osebnega razvoja ni poslovnega uspeha

Kako aktivirati svojo osebno moč?

“Življenje je sprememba. Če se nehaš spreminjati, nehaš živeti.” Rainer Haak

Ste podjetnik ali šele stopate na podjetniško pot? Želite okrepiti svojo lastno moč in odgovornost za spremembe na profesionalnem in tudi osebnem razvoju ter narediti prvi korak v to smer?

Pot po kateri stopate je pot »heroja«, na tej poti ponovno odkrivate in aktivirate svojo moč. Drugače rečeno, stopate po poti odkrivanja in aktiviranja svojih potencialov. To je pot izstopa iz cone udobja, ko se nenehno soočate s potrebo po opuščanju starih in iskanju novih pristopov ter učenju. Pri tem pa se nemalokrat soočate predvsem z lastnimi demoni v obliki strahov, nezaupljivosti, dvomov, upadom energije, jeze; s svojo frustracijo …

Naša osebna moč, ki jo moramo poiskati v sebi vsakokrat, ko izstopamo iz cone udobja (vsak nov projekt, realizacija ideje…) se ne skriva samo v veščinah, temveč predvsem v tem, kako smo avtentični v naših osebnih kot tudi profesionalnih interakcijah. Da bi zadovoljili našo človeško potrebo po sprejetosti, se skozi življenje prilagajamo na način, da ugajamo drugim in na ta način izgubljamo svojo avtentičnost in tudi lastno moč.

Da bi povrnili lastno moč, je potrebno krepiti lastno resnico; vendar se na ustrezen način, z ustrezno komunikacijo in empatijo povezovati z drugimi; se naučiti jasno definirati in komunicirati lastne potrebe in želje, sprejemati odgovornost, krepiti svojo optimistično naravnanost in graditi svojo močno podporno mrežo – »network« ter biti zavezan delovanju in predanosti na poti do cilja.

Na delavnici boste spoznali:

  • Kaj nam prinašajo spremembe in kako se uspešno soočamo z njimi.
  • Kako krepimo osebno moč, ki je ključ do uspeha.
  • Kompetence, ki so potrebne za izstop iz cone udobja in uspeh pri doseganju zastavljenih ciljev.
  • Kako od od-ločitve, analize, sprejemanja odgovornosti, delovanja in discipline ter učenja iz napak do uspeha.

 

Delavnica je namenjena vsem,  ki ste podjetniki ali šele stopate na podjetniško pot in se zavedate, da je vaš uspeh odvisen od tega, v kolikšni meri boste aktivirali vse svoje ključne potenciale za spremembe, ki jih želite doseči na profesionalnem področju.

Delavnico bo vodila Judita Ledić, trenerka, predavateljica, coacah (Jungian in Transakcijske Analize) ter svetovalka z dolgoletnimi izkušnjami na HRM področju in področju vodenja.

Kdaj?

Četrtek, 28. 11. 2019, od 13.00 do 16.30

Kje?

Podjetniški inkubator Podbreznik, Podbreznik 15, 8000 Novo mesto

Prijava

Delavnica je za udeležence brezplačna. *

Obvezne so predhodne prijave. Za dodatne informacije smo na voljo na elektronskem naslovu .

PODATKI O DOGODKU:

Kdaj: 28. 11. 2019, od 13.00 do 16.30

Kje: Podjetniški inkubator Podbreznik, Podbreznik 15, 8000 Novo mesto

PRIJAVA NA DOGODEK

*Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.«

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

OBISK MINISTRA DR. IGORJA PAPIČA

OBISK MINISTRA DR. IGORJA PAPIČA

Razvojni center (RC) Novo mesto je v petek, 15. 7. 2022, obiskal minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Igor Papič s sodelavci in v družbi župana Mestne občine Novo mesto mag. Gregorja Macedonija.Uvodoma ga je direktor RC Franci Bratkovič seznanil z...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This