Dobra higienska praksa oz. HACCP v praksi
SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija vabi obrtnike in podjetnike, pri njih zaposlene delavce, MSP ter potencialne podjetnike iz regije JV Slovenija na brezplačno delavnico Dobra higienska praksa oz. HACCP v praksi.
Kdaj in kje
Kdaj: v torek, 12. februarja 2019, ob 16.00 uri
Kje: v predavalnici Območne obrtno-podjetniške zbornice Novo mesto (Foersterjeva 10, NM)
Komu je izobraževanje je namenjeno?
Na podlagi zahtev poglavja XII, Uredbe (ES) 852/2004 o higieni živil, lahko v proizvodnji ali prometu z živili delajo le osebe, ki izkazujejo znanje o higien živil, pridobljeno s strokovno iobrazbo ali dodatnim usposabljanjem. Vsi, ki delajo z živili in ki skrbijo za vzdrževanje postopkov HACCP sistema morajo biti ustrezno usposobljeni in seznanjeni z načeli dobre prakse.
Vsebina
- Kaj je HACCP in kaj so spremljajoči higienski programi
- Dejavniki tveganja pri delu z živili (mikrobiološki, kemijski in fizikalni)
- HIGIENA (osebna higiena, higiena procesa, higiena izdelka)
- Označevanje živil (alergeni, energijsko hranilne vrednosti, informacije o alergenih pri nepredpakiranih živilih)
- Vodenje HACCP dokumentacije
- Obisk inšpektorja Uprave za varno hrano: kaj moramo urediti
Delavnica bo podkrepljena z veliko primerov iz prakse in bo prilagojena udeležencem.
Delavnica v trajanju 3 šolske ure je za udeležence brezplačna.
Vsak udeleženec dobi potrdilo o udeležbi.
Predavateljica:
Tatjana Kruder, univerzitetna diplomirana inženirka živilke tehnologije, sodna izvedenka in cenilka za živila, z dolgletnimi izkušnjami iz prakse in izobraževanja.
Prijave
Prijave do četrtka, 7.2.2019 preko spletne prijave, več informacij na mail: in GSM: 051 422 580. Zaradi omejenega števila mest je prijava na delavnico obvezna.
Vljudno vabljeni.
PODATKI O DOGODKU:
Kdaj: 12. februarja 2019 ob 16.00 uri
Kje: v predavalnici Območne obrtno-podjetniške zbornice Novo mesto (Foersterjeva 10, NM)
PRIJAVA NA DOGODEK
PRIJAVA NA NOVICE
Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?
Morda vas zanima tudi:
Usposabljanje: HACCP sistem – varno delo s hrano in kultura varnosti hrane v luči nove zakonodaje
Usposabljanje: HACCP sistem - varno delo s hrano in kultura varnosti hrane v luči nove zakonodajeSPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija, v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Novo mesto vabi obrtnike in podjetnike, pri njih zaposlene delavce, MSP ter...
Delavnica: Priprava davčnega obračuna za leto 2023 in davčne novosti v letu 2024
SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija vas v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Novo mesto vabi na brezplačno usposabljanjePriprava davčnega obračuna za leto 2023 in davčne novosti v letu 2024ki bo v ponedeljek, 5 februarja 2024, od 12.00 do 15.00 v...
Delavnica: Osnove DDV-ja, ki jih mora poznati vsak podjetnik
SPOT Svetovanje JV Slovenija vljudno vabi na usposabljanjeOsnove DDV-ja, ki jih mora poznati vsak podjetnikPodjetnik, ki želi v poslu uspeti, mora biti uspešen prodajalec svojega produkta ali storitve. Že s prvo prodajo svojega produkta ali storitve trči ob DDV...