Dobra higienska praksa oz. HACCP v praksi
SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija vabi obrtnike in podjetnike, pri njih zaposlene delavce, MSP ter potencialne podjetnike iz regije JV Slovenija na brezplačno delavnico Dobra higienska praksa oz. HACCP v praksi.
Kdaj in kje
Kdaj: v torek, 12. februarja 2019, ob 16.00 uri
Kje: v predavalnici Območne obrtno-podjetniške zbornice Novo mesto (Foersterjeva 10, NM)
Komu je izobraževanje je namenjeno?
Na podlagi zahtev poglavja XII, Uredbe (ES) 852/2004 o higieni živil, lahko v proizvodnji ali prometu z živili delajo le osebe, ki izkazujejo znanje o higien živil, pridobljeno s strokovno iobrazbo ali dodatnim usposabljanjem. Vsi, ki delajo z živili in ki skrbijo za vzdrževanje postopkov HACCP sistema morajo biti ustrezno usposobljeni in seznanjeni z načeli dobre prakse.
Vsebina
- Kaj je HACCP in kaj so spremljajoči higienski programi
- Dejavniki tveganja pri delu z živili (mikrobiološki, kemijski in fizikalni)
- HIGIENA (osebna higiena, higiena procesa, higiena izdelka)
- Označevanje živil (alergeni, energijsko hranilne vrednosti, informacije o alergenih pri nepredpakiranih živilih)
- Vodenje HACCP dokumentacije
- Obisk inšpektorja Uprave za varno hrano: kaj moramo urediti
Delavnica bo podkrepljena z veliko primerov iz prakse in bo prilagojena udeležencem.
Delavnica v trajanju 3 šolske ure je za udeležence brezplačna.
Vsak udeleženec dobi potrdilo o udeležbi.
Predavateljica:
Tatjana Kruder, univerzitetna diplomirana inženirka živilke tehnologije, sodna izvedenka in cenilka za živila, z dolgletnimi izkušnjami iz prakse in izobraževanja.
Prijave
Prijave do četrtka, 7.2.2019 preko spletne prijave, več informacij na mail: in GSM: 051 422 580. Zaradi omejenega števila mest je prijava na delavnico obvezna.
Vljudno vabljeni.
PODATKI O DOGODKU:
Kdaj: 12. februarja 2019 ob 16.00 uri
Kje: v predavalnici Območne obrtno-podjetniške zbornice Novo mesto (Foersterjeva 10, NM)
PRIJAVA NA DOGODEK
PRIJAVA NA NOVICE
Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?
Morda vas zanima tudi:
Delavnica: Odličnost v turizmu: Kako ustvariti naslednjo veliko stvar?
Odličnost v turizmu: Kako ustvariti naslednjo veliko stvar? Kako dosežemo kreativnost s spodbujanjem inovacij? Nove ideje, novi prostopi za doseganje novih trgov. Sprememba mislenosti je ključna za spremembe v turizmu. Na delavnici se bomo srečali z vzorci uspešnih...
Brezplačna ekskurzija: Ogled lasuljarne Hair atelje Celje in obrata ILIRIJE v Lendavi
Brezplačna strokovna ekskurzija frizerjev: Ogled lasuljarne Hair atelje Celje in obrata ILIRIJE v Lendavi SPOT Svetovanje JV Slovenija vas v sklopu aktivnosti odpiranje poslovnih priložnosti vabi na brezplačno strokovno ekskurzijo z ogledi in mreženjem, in sicer ogled...
Delavnica: Umetnost odlične prezentacije, ki navduši in ostane v spominu
Umetnost odlične prezentacije, ki navduši in ostane v spominu “If it doesn't sell, it isn't creative,'' je izjavil guru trženja David Ogilvy. Kaj je mislil s tem? Je imel v mislih kreativnost proizvoda ali kreativnost prodaje? Zdi se, da nam je želel sporočiti...