Aktivnost na socialnih medijih je pomemben del vsake prodajno-marketinške strategije. V kolikor govorimo na splošno, je Facebook, kljub številnim drugim platformam, še vedno eden najmočnejših in najpomembnejših socialnih medijev. Facebook ima mesečno 2,41 bilionov aktivnih uporabnikov, od tega 307 milijonov v Evropi. 

Kljub moči Facebook platforme, to še ne pomeni, da moramo oglaševati na Facebooku. Pomembno je, da poznamo svoje potencialne kupce in razmislimo, kje in kako jih bomo dosegli. 

Skrivnost Facebook oglaševanja se skriva v pripravi, preden oglas kreiramo v Facebook Ads Managerju. Postavitev cilja oglaševanja in raziskava naše ciljane osebe ter trga, je ključnega pomena za dober oglas. Šele, ko točno vemo zakaj, za koga in kako, se lotimo priprave oglasa. 

Delavnica bo sestavljena iz dveh delov. Prvi del bomo namenili pripravam oglasa, nato pa se bomo lotili izdelave oglasa v Facebook Ads Managerju. Priporočeno je, da Facebook Ads Manager račun že imate, ni pa nujno. Gradivo z napotki za pripravo oglasa, boste po delavnici prejeli na vaš elektronski naslov.

Spoznali boste:

  • kako preveriti ali je Facebook prava izbira za oglaševanje,
  • kako pripraviti Facebook oglas (kar je uporabno tudi, ko izdelavo oglasa delegirate drugi osebi)
  • proces postavitve Facebook oglasa v Facebook Ads Manager-ju,
  • 10 super možnosti, ki vam jih ponuja Facebook Ads Manager,
  • kako preveriti ali oglasi delujejo,
  • kaj in kako testirati,
  • 5 uporabnih nasvetov, ki vam bodo pomagali, doseči dobre rezultate že pri prvem oglasu.

Cilj delavnice

Cilj delavnice je, da spoznate ali je Facebook sploh primeren oglaševalski kanal za vaše kupce in kako kreirati Facebook oglas.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki se spoznavate s Facebook oglaševanjem oz. ste začeli s Facebook oglaševanjem in ne veste točno, kaj vse je pomembno pri kreiranju oglasa ter kakšne možnosti ponuja Facebook oglaševanje.

Izvajalec delavnice

Delavnico bo vodila Irena Žagar, neodvisna svetovalka za digitalni marketing, s katerim se ukvarja že 6 let. Svojo podjetniško pot je pričela v StartUp Društvu Novo mestu, sedaj pa s pomočjo Cluekit ekipe, skrbi za digitalni marketing v različnih mednarodnih podjetjih.

Kdaj in kje

Kdaj: Torek, 17. 9. 2019, od 13.00 do 16.00

Kje: Podjetniški inkubator Podbreznik

Cena in prijava

Vrednost delavnice je 200 EUR brez DDV na udeleženca. Delavnica je brezplačna*.

Število udeležencev je omejeno. Obvezna je predhodna prijava preko spletnega obrazca. S seboj prinesite računalnik.

Kontakt za dodatne informacije:

PODATKI O DOGODKU:

Kdaj: Torek, 17. 9. 2019, od 13.00 do 16.00

Kje: Podjetniški inkubator Podbreznik

PRIJAVA NA DOGODEK

*Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.«

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

TRENINGI PRODAJE –  nadaljevalno e-usposabljanje

TRENINGI PRODAJE – nadaljevalno e-usposabljanje

SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija vabi na brezplačne TRENINGE PRODAJE – nadaljevalno e-usposabljanje Skupaj bomo: obnovili znanje, kako pridobiti nove stranke in voditi sestanek; odkrili, kako se pogajati na način, da sta obe stranki na koncu zadovoljni, kako...

Brezplačna delavnica: Podjetniška delavnica za otroke

Brezplačna delavnica: Podjetniška delavnica za otroke

Podjetniška delavnica za otroke Otroci so naša prihodnost. Prav je, da jih že od rane mladosti vzgajamo v podjetne in odgovorne posameznike. Zato zanje ponovno organiziramo podjetniško delavnico. Otroci bodo skozi igro razvijali podjetnost, inovativnost in...

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

Razvojni center Novo mesto pričenja z izvajanjem 4 mesečnega programa podjetniškega usposabljanja v okviru projekta Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija. Kako poteka postopek? Prijaviš se na javni razpis za vključitev v PONI / 17.8.2020. Za 4 mesece se zaposliš na...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This