Mladi, vedoželjni podjetniki se na svoji poti srečajo s kar nekaj izzivi. Med najpogostejšimi se pojavlja vprašanje, kako zbrati začetna finančna sredstva za zagon podjetja oz.  na kakšen način predstaviti podjetniško idejo, da bo ta podprta s strani investitorjev.

Podjetniška ideja je lahko vrhunska, vendar je bistveno pri sami predstavitvi, da znamo biti prepričljivi, da na jasen in samozavesten način povemo bistvo zakaj je storitev/izdelek nekaj v kar se splača investirati.

Ena od kompetenc, bistvene za uspeh v podjetništvu, so tudi komunikacijske spretnosti. V ta namen smo na akademiji TOPŠTUDENT oblikovali delavnico »Priprava na predstavitev svoje prve podjetniške ideje«, na kateri bodo udeleženci izvedeli, ne samo kako oblikovati atraktivno predstavitev podjetniške ideje, temveč bodo pridobili tudi strategijo za boljše razumevanje medsebojnih odnosov ter učinkovitejšo komunikacijo v zasebnem in poslovnem okolju.

Na delavnici boste spoznali:

  • oblikovanje predstavitve (od izziva do rešitev; struktura),
  • tehnike, veščine nastopanja
  • kako vključiti celotno občinstvo v sodelovanje pri predstavitvi (zaznavni tipi)
  • priprava govora
  • nastopanje (neverbalna, verbalna komunikacija)

Delavnica je namenjena vsem, ki bi radi izboljšali svoj nastop na predstavitvah, na poslovnih sestankih in različnih razgovorih.

Cilj delavnice je, da spoznate, kako oblikovati predstavitev podjetniške ideje, da res pridobite pozornost občinstva in jo tudi vzdržujete.

Izvajalke delavnice:

Nataša Progar je vodja akademije TOPŠTUDENT, kreatorka in izvajalka izobraževalnih vsebin za mlade in mlade po srcu; trenerka mehkih veščin kot so javno nastopanje, kreativno razmišljanje, komunikacijske tehnike in druge. Za sabo ima že več kot 5 let izkušenj dela z mladimi, vodenja in koordiniranja mladinskih programov tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Barbara Čufer: lastnica prvega socialnega podjetja TIP&TAP, ki se ukvarja s področjem digitalizacije (prodaja, promocija, marketing), mentorica socialnim podjetjem, z več kot 25 let izkušnjami s področja projektnega dela, digitalnega marketinga in optimizacijo poslovnih procesov.

Kdaj: Ponedeljek, 30. 9. 2019, od 9.30 do 13.30

Kje: Ekonomska šola Novo mesto, Ulica Talcev 3a

Cena delavnice in več informacij

Delavnica je brezplačna.*

Kontakt za dodatne informacije:

*Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.«

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Učenje je življenje – naj krepi in radosti!

Učenje je življenje – naj krepi in radosti!

Učenje je življenje – naj krepi in radosti!Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki je podaljšana roka Evropske komisije in deluje pod okriljem Razvojnega centra Novo mesto, se bo tudi letos pridružila projektu TEDNI VSEŽIVLJENSKEGA UČENJA (TVU), kampanji na...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This