Mladi, vedoželjni podjetniki se na svoji poti srečajo s kar nekaj izzivi. Med najpogostejšimi se pojavlja vprašanje, kako zbrati začetna finančna sredstva za zagon podjetja oz.  na kakšen način predstaviti podjetniško idejo, da bo ta podprta s strani investitorjev.

Podjetniška ideja je lahko vrhunska, vendar je bistveno pri sami predstavitvi, da znamo biti prepričljivi, da na jasen in samozavesten način povemo bistvo zakaj je storitev/izdelek nekaj v kar se splača investirati.

Ena od kompetenc, bistvene za uspeh v podjetništvu, so tudi komunikacijske spretnosti. V ta namen smo na akademiji TOPŠTUDENT oblikovali delavnico »Priprava na predstavitev svoje prve podjetniške ideje«, na kateri bodo udeleženci izvedeli, ne samo kako oblikovati atraktivno predstavitev podjetniške ideje, temveč bodo pridobili tudi strategijo za boljše razumevanje medsebojnih odnosov ter učinkovitejšo komunikacijo v zasebnem in poslovnem okolju.

Na delavnici boste spoznali:

  • oblikovanje predstavitve (od izziva do rešitev; struktura),
  • tehnike, veščine nastopanja
  • kako vključiti celotno občinstvo v sodelovanje pri predstavitvi (zaznavni tipi)
  • priprava govora
  • nastopanje (neverbalna, verbalna komunikacija)

Delavnica je namenjena vsem, ki bi radi izboljšali svoj nastop na predstavitvah, na poslovnih sestankih in različnih razgovorih.

Cilj delavnice je, da spoznate, kako oblikovati predstavitev podjetniške ideje, da res pridobite pozornost občinstva in jo tudi vzdržujete.

Izvajalke delavnice:

Nataša Progar je vodja akademije TOPŠTUDENT, kreatorka in izvajalka izobraževalnih vsebin za mlade in mlade po srcu; trenerka mehkih veščin kot so javno nastopanje, kreativno razmišljanje, komunikacijske tehnike in druge. Za sabo ima že več kot 5 let izkušenj dela z mladimi, vodenja in koordiniranja mladinskih programov tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Barbara Čufer: lastnica prvega socialnega podjetja TIP&TAP, ki se ukvarja s področjem digitalizacije (prodaja, promocija, marketing), mentorica socialnim podjetjem, z več kot 25 let izkušnjami s področja projektnega dela, digitalnega marketinga in optimizacijo poslovnih procesov.

Kdaj: Ponedeljek, 30. 9. 2019, od 9.30 do 13.30

Kje: Ekonomska šola Novo mesto, Ulica Talcev 3a

Cena delavnice in več informacij

Delavnica je brezplačna.*

Kontakt za dodatne informacije:

*Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.«

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

TRENINGI PRODAJE –  nadaljevalno e-usposabljanje

TRENINGI PRODAJE – nadaljevalno e-usposabljanje

SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija vabi na brezplačne TRENINGE PRODAJE – nadaljevalno e-usposabljanje Skupaj bomo: obnovili znanje, kako pridobiti nove stranke in voditi sestanek; odkrili, kako se pogajati na način, da sta obe stranki na koncu zadovoljni, kako...

Brezplačna delavnica: Podjetniška delavnica za otroke

Brezplačna delavnica: Podjetniška delavnica za otroke

Podjetniška delavnica za otroke Otroci so naša prihodnost. Prav je, da jih že od rane mladosti vzgajamo v podjetne in odgovorne posameznike. Zato zanje ponovno organiziramo podjetniško delavnico. Otroci bodo skozi igro razvijali podjetnost, inovativnost in...

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

Razvojni center Novo mesto pričenja z izvajanjem 4 mesečnega programa podjetniškega usposabljanja v okviru projekta Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija. Kako poteka postopek? Prijaviš se na javni razpis za vključitev v PONI / 17.8.2020. Za 4 mesece se zaposliš na...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This