Brezplačna delavnica: Turistični boni in Kako z manj dela do več rezervacij

Minulo leto so zaznamovali epidemija in turistični boni. Vsaj za večino destinacij so boni botrovali k uspešni sezoni 2020, ampak izkazalo se je, da številni ponudniki niso bili pripravljeni na situacijo predvsem zaradi neuporabe orodij, ki poslovanje popolnoma poenostavijo.

Na spletni delavnici bomo predstavili aktivnosti, ki vam bodo prihranile veliko časa in prinašale več rezervacij že prvo leto in garantirano še več v prihodnjih letih. 

Tekom srečanja se bomo dotaknili tudi novih smernic, ki jih za boljšo prodajo priporočajo prodajni kanali kot so Booking.com, Airbnb, Expedia ipd. Predstavili vam bomo tudi orodje, ki omogoča vašo vključitev v destinacijski rezervacijski sistem visitdolenjska.eu (kanal z najmanjšo provizijo med prodajnimi kanali), in brezplačno možnost skeniranje dokumentov preko mobilne aplikacije. 

Prijave na delavnico so zaključene. 

Če ste zamudili prijavni rok in se vseeno želite pridružiti spletni delavnici, pošljite mail na 

Hvala za razumevanje. 

PODATKI O DOGODKU:

Kdaj: 16. 3. 2021, od 11.30 do 13.30

Kje: spletni dogodek preko platforme Zoom

Delavnica se izvaja v okviru operacije “Digitalizacija kulturne dediščine in krepitev kompetenc v turizmu na Dolenjskem”. Projekt delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast, prednostne naložbe Razvoj in izvajanje novih poslovnih modelov za MSP, zlasti v zvezi z internacionalizacijo. 

Projekt sofinancirajo Mestna občina Novo mesto, Občina Šmarješke Toplice in Občina Dolenjske Toplice.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

Razvojni center Novo mesto pričenja z izvajanjem 4 mesečnega programa podjetniškega usposabljanja v okviru projekta Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija. Kako poteka postopek? Prijaviš se na javni razpis za vključitev v PONI / 17.8.2020. Za 4 mesece se zaposliš na...

Startup SonicMind išče nov kader

Startup SonicMind išče nov kader

Podjetniški inkubator Podbreznik je stičišče mnogih poslovnih priložnosti. Tokrat predstavljamo ponudbo podjetja Divisia d.o.o.. Gre za novo startup podjetje, ki je letos, tudi z našo pomočjo, prišlo do 54.000 EUR sredstev razpisa P2 Slovenskega podjetniškega sklada....

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

CGP katalog

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This