Brezplačna delavnica: Turistični boni in Kako z manj dela do več rezervacij

Minulo leto so zaznamovali epidemija in turistični boni. Vsaj za večino destinacij so boni botrovali k uspešni sezoni 2020, ampak izkazalo se je, da številni ponudniki niso bili pripravljeni na situacijo predvsem zaradi neuporabe orodij, ki poslovanje popolnoma poenostavijo.

Na spletni delavnici bomo predstavili aktivnosti, ki vam bodo prihranile veliko časa in prinašale več rezervacij že prvo leto in garantirano še več v prihodnjih letih. 

Tekom srečanja se bomo dotaknili tudi novih smernic, ki jih za boljšo prodajo priporočajo prodajni kanali kot so Booking.com, Airbnb, Expedia ipd. Predstavili vam bomo tudi orodje, ki omogoča vašo vključitev v destinacijski rezervacijski sistem visitdolenjska.eu (kanal z najmanjšo provizijo med prodajnimi kanali), in brezplačno možnost skeniranje dokumentov preko mobilne aplikacije. 

Prijave na delavnico so zaključene. 

Če ste zamudili prijavni rok in se vseeno želite pridružiti spletni delavnici, pošljite mail na 

Hvala za razumevanje. 

PODATKI O DOGODKU:

Kdaj: 16. 3. 2021, od 11.30 do 13.30

Kje: spletni dogodek preko platforme Zoom

Delavnica se izvaja v okviru operacije “Digitalizacija kulturne dediščine in krepitev kompetenc v turizmu na Dolenjskem”. Projekt delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast, prednostne naložbe Razvoj in izvajanje novih poslovnih modelov za MSP, zlasti v zvezi z internacionalizacijo. 

Projekt sofinancirajo Mestna občina Novo mesto, Občina Šmarješke Toplice in Občina Dolenjske Toplice.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

OBISK MINISTRA DR. IGORJA PAPIČA

OBISK MINISTRA DR. IGORJA PAPIČA

Razvojni center (RC) Novo mesto je v petek, 15. 7. 2022, obiskal minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Igor Papič s sodelavci in v družbi župana Mestne občine Novo mesto mag. Gregorja Macedonija.Uvodoma ga je direktor RC Franci Bratkovič seznanil z...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This