Brezplačna delavnica za mlade novinarje

Cafébabel organizira več delavnic novinarstva po Evropi za ambiciozne novinarje, študente in mlade novinarje. Delavnice so brezplačne in odprte za vse mlade Evropejce, cilj pa je, kako lahko tovrstno novinarstvo osvetli, kako se evropski projekti izvajajo v praksi!

Naslednja izdaja te delavnice bo potekala od petka, 8. septembra (dopoldne), do nedelje, 10. septembra (popoldne) v Ljubljani, Slovenija.

Po končanem usposabljanju se pričakuje, da bodo udeleženci ustvarili svoje lastne zgodbe za družabna omrežja, na primer poročilo za TikTok. Najboljša poročila bodo objavljena na Cafébabelovi uradni strani na TikToku!

Usposobljenih bo do 15 udeležencev. Čeprav se pričakuje, da bo večina udeležencev fizično prisotnih na tem usposabljanju, je mogoče urediti tudi udeležbo na daljavo.

Za več informacij in prijavo, kliknite na spodnji gumb.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnostiDa se starejši zavedajo pomena digitalnih spretnosti, so dokazali z udeležbo na delavnici, ki jo je včeraj v okviru Tednov vseživljenjskega učenja (TVU) pripravila Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki deluje...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This