BUSINESS GLADIATOR 2023

Pri tebi je padla odločitev, da se podaš na podjetniško pot! V tebi razgraja vprašanje: »kaj sedaj«? Pravi odgovor je program Business Gladiator!

Program je sestavljen iz 4 delavnic, ki se bodo odvile v popoldanskem času v novembru ter 5 mentorskih srečanj, kjer boš s svetovalci zasnoval poslovni model oziroma se bo oblikovalo rešitve za izzive, ki te pestijo. Predvidoma 23.11. bomo naše druženje zaključili s podjetniško konferenco Business Gladiator, kjer se bomo mrežili s številnimi udeleženci in drugimi člani podpornega okolja ter zainteresirane javnosti.

Vsi prijavljeni na podjetniški program boste deležni vsaj:

– 5 svetovalnih srečanj z mentorjem v trajanju do dveh ur/srečanje. (delovni čas 7:00 – 16:30h v obdobju do 31.12.2023 v usklajevanju s prostimi termini mentorja)

5 poslovnih oz. izobraževalnih dogodkov oziroma izobraževanj v trajanju 2 – 4 ure

Koraki od ideje do podjetja

  • Na prvi delavnici se bomo spoznali ter predstavili vaše ideje. Prisotni bodo deležni krajšega predavanja glede teorije poteka razvoja podjetniške ideje in transformacije v podjetje. Nato sledi vsebinska posvetitev posamezni ideji in skupinski brainstorming.

Razvoj ideje in testiranje trga

  • Po prvem predavanju bo dobrodošlo, da se srečate s svojim mentorjem, ki si ga boste lahko izbrali na prvi delavnici ali že pred njo. Slednji vas bo usmeril in vam pomagal nadgraditi idejo. Na delavnici bomo lahko vaše izzive razdelali in se lotili teorije testiranja trga. Naučili se bomo kako pravilno ugotavljat potrebe strank, raziskovati konkurenco ter iskati prodajne kanale.

18:00 – 20:00 | 14.11.2023 | Startup marketing

  • Trženje lahko izvajamo potem, ko obvladamo raziskovanje trga, konkurence in kupcev. Orientiramo se lahko na več različnih področij. A pomembno je, da osvojimo določeno znanje in pridemo do širšega poznavanja možnosti, ki jih ponujajo različna orodja, mailingi, digitalne platforme ipd.

18:00 – 20:00 | 20.11.2023 | Pitch & storytelling & iskanje investicij

  • Na zaključni delavnici bomo že nekaj korakov bližje svojemu cilju. Predstavili bomo 3 različna poglavja. Prvo se bomo lotili dveh. Spoznali bomo kaj je pitch in kaj je storytelling. Obe področji sta namreč izrednega pomena, da lahko učinkovito komuniciramo z okolico, kjer pustimo vtis, ki bo pritegnil potencialne kupce.
  • V tretjem delu se posvetimo še možnosti nadgradnje in rasti poslovne ideje ter iskanju investitorjev oziroma partnerjev s katerimi lahko nadgradimo našo idejo in multipliciramo prihodke.

15:00 – 20:00 | 23.11.2023 | Zaključek programa na podjetniški konferenci Business Gladiator

  • V novembru bo izvedena podjetniška konferenca Business Gladiator, kjer se bomo lahko družili, mrežili in izobraževali. Nekatere podjetniške ekipe bodo lahko tudi javno predstavile svojo idejo javno pred navzočimi novinarji, potencialnimi partnerji, investitorji in drugimi.

In kakšna je cena programa? Tokrat smo se odločili, da bomo program brezplačno namenili inkubiranim podjetjem in inkubiranim ekipam s podjetniško idejo.

V kolikor še nisi inkubiran/a lahko postaneš že za 159 EUR z vključenim DDV na podjetniško ekipo. Ste v dvomih? Prvo svetovalno srečanje pred samim programom je na voljo brezplačno!

V Podjetniškem inkubatorju Podbreznik, ki ga vodi Razvojni center Novo mesto d.o.o. vsako leto nastanejo številna nova podjetja, ki uspešno nadaljujejo svojo pot. Neredko se na naše mentorje obračajo tudi tisti, ki so zašli iz tlakovanih poti in iščejo izhod ter strategije za uspešno nadaljnje poslovanje. Vabljeni!

Prijave zbiramo do vključno 2.11.2023!

 

Povezava na članek

Povezava na članek

Povezava na članek

Povezava na članek

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnostiDa se starejši zavedajo pomena digitalnih spretnosti, so dokazali z udeležbo na delavnici, ki jo je včeraj v okviru Tednov vseživljenjskega učenja (TVU) pripravila Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki deluje...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This