Vas zanima delo s 3D-tiskalnikom in industrijskimi roboti? Želite biti del dinamičnega kolektiva, ki se dnevno sooča z izzivi iz razvoja in proizvodnje? Si že v času študija želite pridobiti praktične izkušnje na industrijskih projektih? Potem je to pravi izziv za vas, da pridobite konkretne delovne izkušnje!

Center razvoja, raziskav in inovacij, ki deluje pod okriljem Razvojnega centra Novo mesto, uspešno deluje na področju Industrije 4.0. Od ustanovitve v začetku leta 2017 je dosegel pomembne rezultate na področju dela z mladimi, vse bolj pomembno pa postaja delo na industrijskih projektih. Za projekt Prilagodljiva robotska celica za adaptivno brušenje in nadomeščanje varilnih robotov v izpadu smo skupaj z Revozom prejeli srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine.

Med našimi naročniki so največja in najuspešnejša dolenjska podjetja kot so Revoz, REM, TPV in Roletarstvo Medle. Namen tovrstnih projektov je omogočiti bodočim oziroma mladim inženirjem izkušnjo z realnimi projekti ter jim olajšati vstop na trg dela. Nudimo možnost študentskega dela ali redne zaposlitve, delo v urejenem okolju ter z odličnimi mentorji.

K sodelovanju vabimo študente ali osebe, ki so končale študij elektrotehnike, strojništva, računalništva ali informatike, da se nam pridružijo. Prednost bodo imeli kandidati, ki so ravnokar končali študij oziroma kandidati, ki redno opravljajo svoje študijske obveznosti.

Od kandidatov pričakujemo veselje do dela ter samoiniciativnost. Mi pa bomo vsem znanja željnim omogočili pridobivanje praktičnih izkušenj, konkretne delovne izkušnje ter stimulativno plačilo za opravljeno delo.

Vaše vloge (vsebujejo naj življenjepis in motivacijsko pismo) posredujte na e-naslov do 15. 2. 2021. Za dodatne informacije pokličite na telefonsko 041 278 319 (Marko Rudolf).

Se že veselimo sveže energije in novih, kreativnih idej.

Ekipa CRRI, Razvojni center Novo mesto

 

 

 

 

 

 

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnostiDa se starejši zavedajo pomena digitalnih spretnosti, so dokazali z udeležbo na delavnici, ki jo je včeraj v okviru Tednov vseživljenjskega učenja (TVU) pripravila Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki deluje...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This