Četrti in s tem končni poziv za Wi-Fi bon-voucher – od 03. 06. 2020 (13:00) do 04. 06. 2020 (17:00)

Evropska komisija bo razdelila 947 bonov v vrednosti 14,2 milijonov evrov. Pred pozivom se morajo vse občine obvezno registrirati na strani. Registracija posamezne občine je namreč osnovni pogoj za sodelovanje na javnem razpisu – WiFi4EU.

Cilj pobude WiFi4EU je državljanom in obiskovalcem zagotoviti dostop do interneta visoke kakovosti po vsej EU prek brezplačnih dostopnih točk Wi-Fi na javnih mestih, kot so parki, trgi, javne uprave, knjižnice in zdravstveni domovi. Boni, ki jih Evropska komisija financira prek pobude, bodo dodeljeni za podporo občinam pri namestitvi dostopnih točk Wi-Fi v teh središčih javnega življenja, z uporabo storitev podjetij za namestitev omrežja Wi-Fi.

VEČ informacij je tukaj.

Dodatno pojasnilo

Na četrtem javnem razpisu za Wi-Fi bon-voucher ne morejo kandidirati občine, ki so že dobile bon-voucher v prvem, drugem ali tretjem razpisu in tiste, ki se do razpisa niso uspešno registrirale. Dvojno financiranje ni dovoljeno.

Registracija

Za uspešno registracijo se mora v zavihku »Moja prijava«, prikazati napis Registracijo ste uspešno poslali in pojavi se gumb Prijava, ki jim bo omogočil s klikom na ta gumb takojšno prijavo ob začetku drugega javnega razpisa WiFi4EU, zato je potrebno spremljati WiFi4EU portal.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

OBVESTILO UPORABNIKOM storitev SPOT Svetovanje

OBVESTILO UPORABNIKOM storitev SPOT Svetovanje

V času nevarnosti okužbe z virusom SARS-CoV-2 prosimo vse uporabnike storitev mreže SPOT Svetovanje, da vsa osebna svetovanja prestavijo.Uporabniki storitev naj se za nujne osebne obiske na regijskih točkah SPOT Svetovanje predhodno dogovorijo po telefonu ali...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This