Vabilo na delavnico ob izdelavi naloge Metodologija za popis poslovnih con in subjektov inovativnega okolja na območju Slovenije in vzpostavitev ažurne evidence

Urbanistični inštitut RS, kot nosilec projekta v sodelovanju z Geodetskim inštitutom Slovenije izvaja raziskovalni projekt z naslovom Metodologija za popis poslovnih con in subjektov inovativnega okolja na območju Slovenije, izvedba terenskega popisa in vzpostavitev ažurne evidence, ki ga sofinancirajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Ministrstvo za okolje in prostor ter Javna agencija za raziskovalno dejavnost RS.

V okviru projekta bo izvedena delavnica v Novem mestu, ki bo potekala v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik – v prostorih Razvojnega centra Novo Mesto, dne 6. 6. 2019 s pričetkom ob 9.00 (Podbreznik 15, 8000 Novo mesto).

Več o delavnici si lahko preberete v priloženem vabilu. Prosimo za potrditev udeležbe na mail , do 05. 6. 2019, do 10. ure.

Vljudno vabljeni.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Razvojni center Novo mesto zaposluje na področju turizma

Razvojni center Novo mesto zaposluje na področju turizma

Razvojni center Novo mesto zaposluje na področju turizmaRazvojni center Novo mesto v okviru svojega delovanja izvaja tudi funkcijo Organizacije za management in marketing destinacije Dolenjska. Zaradi povečanega obsega dela na projektu iščemo osebo za delo na področju...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

CGP katalog

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This