Odličnost v turizmu: Kako ustvariti naslednjo veliko stvar?
Kako dosežemo kreativnost s spodbujanjem inovacij?
Nove ideje, novi prostopi za doseganje novih trgov.
Sprememba mislenosti je ključna za spremembe v turizmu.
Na delavnici se bomo srečali z vzorci uspešnih globalnih idej, voditeljev in priložnosti.
Delavnico vodi: Niko Slavnić
Kdaj in kje
Kdaj: 2. 4. 2019, od 16. do 20. ure
Kje: Podjetniški inkubator Podbreznik
Komu je delavnica namenjena?
- inovativnim potencialnim posameznikom, ki jih zanimajo tehnološki trendi (inovativni podjetniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci),
- novim in obstoječim podjetjem, ki se spogledujejo z vstopom na trg interneta stvari,
- hitro rastočim podjetjem, ki se spoprijemajo s težavami, ki jih prinašajo nove tehnologije interneta stvari.
Več informacij in prijava
Udeležba na delavnici je brezplačna. Potrebna je prijava do zasedbe prostih mest.
Več informacij o dogodku in prijavnico nanj najdete tukaj.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.«
PRIJAVA NA NOVICE
Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?
Morda vas zanima tudi:
Strategija trajnostne rasti turizma
Sestanek na temo priprave predlogov Strategije trajnostne rasti slovenskega turizma 2017 – 2021 Na 10. seji razvojnega sveta regije JV Slovenija dne, 15. 12. 2016 je bil sprejet sklep št. 8/10 o skupnem pristopu regije JV Slovenija k pripravi predlogov in...
Destinacijski katalog 2017
V pripravi je letošnja izdaja destinacijskega kataloga turistične ponudbe. Katalog predstavlja pregleden nabor gostiln, restavracij, nastanitev, ponudnikov športnih aktivnosti in dobrega počutja, muzejev in galerij. V katalogu predstavljamo vse tisto naj boljše kar na...
Izbiramo naj gostinca 2017
Z akcijo želimo opozoriti na tiste gostince, ki se celo leto trudijo, da na mize svojih gostov prinašajo kakovostno, izvirno in lokalno kulinariko.