Razvojni center Novo mesto d.o.o. v sodelovanju z VisitDolenjska in občinami Mirna Peč, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice in Žužemberk vabi na kreativno foto delavnico z Urošem Podlogarjem: »POMEN FOTOGRAFIJE V TURIZMU«, ki bo potekala v ponedeljek, 25. septembra 2017 v Deželi kozolcev Šentrupert.

Vsi, ki že fotografirate ali pa bi se te veščine radi naučili, vabljeni k udeležbi. Zaželeno je, da s seboj prinesete fotoaparate, računalnike in strast do atraktivnh motivov.

V našo sredino pa prihaja mlad, priznan in perspektiven fotograf Uroš Podlogar. Na njegovi spletni strani www.urospodlogar.com si lahko ogledate, kako je ovekovečil Sočo in njegove fotografije s sodelovanja z Alpino, Akrapovičem, Slovensko vojsko, AMZS-jem, ter s Toyoto, BMW-jem, WoodStock-om indrugimi.

Izvedba delavnice

Delavnica bo potekala v dveh delih:

Teoretični del

Uroš nam bo pomagal z nasveti, da bomo iz malih mojstrov fotografije v velike lahko zrasli tudi sami. Razložil nam bo:

  • kaj je in kako izgleda dobra fotografija ter njen pomen v turizmu
  • na kaj moramo biti pozorni pri objavljanju fotografij na družbenih omrežjih
  • pomen videa pri promociji.

Odmor

Projekt SIO 2016-2017 je sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije.

Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

 

Praktični del (prispevek kotizacije)

Da se bomo lažje pripravili k fotografiranju sledi:

  • predstavitev različnih fotoaparatov
  • spoznavanje funkcij delovanja fotoaparata
  • uporaba svetlobe
  • fotografiranje na terenu.

Po krepčilnem prigrizku (vključenem v ceno) se bomo naučili še obdelave fotografij v za to namenjenih programih. Zaželeno je, da imate na računalnikih naložen program Lightroom ali Photoshop, ni pa nujno.

Na delavnici nastale fotografije bomo javno objavili, skupaj z nazivi avtorjev. Možen bo tudi ugodnejši nakup fotoaparatov znamke Sony.

Program delavnice 

Cena

Zgodnja prijava

Cena za prijave do 19. septembra 2017 je 95 € /85 € * /42,5 €**

Redna cena

Redna cena je 130 € /110 € */47,5 €

*   Cena za ponudnike Kartice drugačnih doživetij

** Kotizacija je za mikro ter majhna podjetja in podjetnike ter potencialne podjetnike s sedežem v zgoraj navedenih dolenjskih občinah 50% nižja – za prijavo do 19. septembra 2017 42,50€, pozneje 47,50€

Informacije in prijava

Informacije

Več informacij o delavnici lahko najdete tukaj.

Prijava

Na delavnico se lahko prijavite tukaj.

Vabljeni!

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Prijavi se

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This