Kako do novih produktov in storitev po meri kupcev?

Delavnica Design Thinking metode

Vas zanima kako vključiti oblikovalski proces razmišljanja in uvajati nove inovativne pristope, ki bodo vodili do novih produktov in storitev po meri kupcev?

Design Thinking je naziv za metodo inoviranja, ki so jo pri svojem delu sprva uporabljali oblikovalci izdelkov (dizajnerji). Njena uporaba se je izkazala za izredno učinkovito, zato se je hitro razširila tudi na druga področja v poslovnem okolju. Ključna prednost metode je celosten pristop pri razvijanju novih in preoblikovanju starih idej, poslovnih modelov, proizvodov in storitev za potencialnega kupca/uporabnika, s poudarkom na optimiranju.

Design Thinking metoda izhaja iz potreb končnega uporabnika. Prek postopka neobremenjenega razmišljanja vodi do izdelave prototipa rešitve. Pri tem je zelo pomembno, da se sodelujoči v timu poskušajo čim bolj vživeti v vlogo uporabnika, njegove potrebe in težave (empatija), ter poskušajo najti način, kako bi izdelek ali storitev najbolje približali njegovim pričakovanjem.

Razvojni center Novo mesto v sodelovanju z eksperti Mariborske razvojne agencije in Agencije za trženje območij organizirala brezplačno delavnico, na katerih se boste seznanili s postopkom in pristopi Design Thinking-a. Poleg osnovnih informacij o dizajnerskem modelu razmišljanja, bo udeležencem na voljo prikaz praktičnega pristopa k izvedbi aktivnosti v podjetju ali instituciji. Delavnica je namenjena podjetnikom s področja kreativnih in kulturnih industrij, turizma ter sorodnih dejavnosti.

Kdaj in kje

Kdaj: ponedeljek, 20. maj, od 13.00 do 17.00

Kje: Podjetniški inkubator Podbreznik, Podbreznik 15, Novo mesto

Prijave in dodatne informacije

Število mest je omejeno. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest na povezavi.

Za dodatne informacije pišite na e-naslov: is.mn1574295261-cr@j1574295261arej.1574295261nomis1574295261.

PODATKI O DOGODKU:

Kdaj: ponedeljek, 20. maj, od 13.00 do 17.00

Kje: Podjetniški inkubator Podbreznik, Podbreznik 15, Novo mesto

PRIJAVA NA DOGODEK

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Prodaja izdelkov na platformi Etsy

Prodaja izdelkov na platformi Etsy

Je slovenski trg za vaše izdelke premajhen? Ste že slišali za Etsy, vendar ne veste, kje začeti? Ste morda že odprli trgovino Etsy, a ste naleteli na težave, ki jih ne znate rešiti? Pridružite se nam na predavanju, na katerem vam bomo predstavili način, kako...

Brez osebnega razvoja ni poslovnega uspeha

Brez osebnega razvoja ni poslovnega uspeha

Brez osebnega razvoja ni poslovnega uspehaKako aktivirati svojo osebno moč?"Življenje je sprememba. Če se nehaš spreminjati, nehaš živeti." Rainer HaakSte podjetnik ali šele stopate na podjetniško pot? Želite okrepiti svojo lastno moč in odgovornost za spremembe na...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Kontakt

Tel.: +386 7 33 72 980
E-mail: is.mn1574295261-cr@o1574295261fni1574295261

CGP katalog

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This