Dobrote Dolenjske nominirane v izboru Best Of Shopping in Ljubljana 2018

Z veseljem sporočamo, da je ljubljanska trgovinica Dobrote Dolenjske nominirana za najboljšo trgovino v  kategoriji Food & Drink Shops s strani »Ljubljana in your pocket«. V sklopu trgovine, v okviru Razvojnega centra Novo mesto, deluje tudi informacijska točka VisitDolenjska, ki obiskovalcem predstavlja bogato in pestro turistično ponudbo Dolenjske.

Best Of Shopping in Ljubljana 2018

Uredništvi tujih novinarjev In Your Pocket je organizator izbor »Best of Ljubljana 2018«. Tema tokratnega izbora je shopping – za mnoge zelo ljubo opravilo in balzam za dušo.

Nakupovanje že dolgo ni več razvada samo ženske populacije. Na izbiro imamo vedno več kvalitetnih in unikatnih produktov, po vedno ugodnejši ceni. Pri In Your Pocket tako pravijo, da jim je bil izbor ponudnikov, ustvarjalcev in prodajalcev v užitek, a hkrati zelo zahtevno delo, saj je pri tako kakovostni in raznoliki ponudbi težko izbrati zgolj 12 kategorij in v vsaki kategoriji izbrati le 12 lokacij.

O glasovanju

Glasovanje za Best Of Shopping in Ljubljana bo trajalo od 14. 5. 2018 do 28. 5. 2018, do 23:59 ure.

Glasujete lahko v 12 kategorijah: Slovenian Fashion Designer, International Brand, Footwear, Slovenian Souvenir Shop, Food & Drink Boutique, Sportswear & Equipment, Department Store & Shopping Mall, Kids, Jewellery & Watches, Quirky, Best Makeup&Cosmetic in pa Supermarket.

Rezultati glasovanja bodo predstavljeni preko In Your Pocket portala in In Your Pocket družbenih medijev ter v naslednji tiskani izdaji Ljubljana Julij 2018, ki bo tujcem na voljo na 500-ih lokacijah po Sloveniji ter preko PDF-ja na portalu www.inyourpocket.com/ljubljana.

Dobrote Dolenjske vabijo k glasovanju

Da bodo naše Dobrote Dolenjske lažje prišle do zmage, potrebujemo vašo pomoč in vas vabimo k glasovanju.

Za glasovanje pojdite na povezavo, kliknite na »click here to vote« ter vpišite svoj e-mail; le ta vas spusti na glasovalno listo, kjer so ponudniki razvrščeni po kategorijah (Dobrote Dolenjske najdete v kategoriji Food & Drink Shops). Ko s klikom oddate svoj glas, morate le tega potrditi še na sporočilu, ki ga boste dobili na mail.

Dodatne informacije

Dodatne informacije o In Your Pocket in glasovanju Bes tof Shopping in Ljubljana 2018 najdete tukaj.

Za morebitna vprašanja pišite na monika.setinc@inyourpocket.com

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Katalog »Dolenjska, drugačna doživetja« že na policah

Katalog »Dolenjska, drugačna doživetja« že na policah Razvojni center Novo mesto d.o.o. je v sodelovanju z lokalnimi turističnimi ponudniki izdal nov katalog »Dolenjska, drugačna doživetja«. Na 64 straneh je združena turistična ponudba širšega področja Dolenjske:...

Delavnica CANVA: preprosto oblikovanje za splet in tisk

Delavnica CANVA: preprosto oblikovanje za splet in tisk Naučite se uporabljati preprosta spletna orodja za oblikovanje. Z nekaj truda in kančkom umetniške žilice boste znali oblikovati slikovne materiale za splet in tisk. Organizator Dogodek organizira Razvojni center...

Delavnica Skozi oči turističnih delavcev

Delavnica Skozi oči turističnih delavcev Kdaj in kje Kdaj: 19. 4. 2018 ob 10. uri Kje: Podjetniški inkubator Podbreznik Vsebina seminarja Program delavnice: 10:00 – 10:30 – predstavitev poteka delavnice in udeležencev 10:30 – 11:30 – prvi kontakt gosta z turističnim...

Page 1 of 1312345...10...Last »

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Ljubljanska cesta 26
SI-8000 Novo mesto

OBČINE

Kontakt

Tel.: +386 7 33 72 980
E-mail: info@rc-nm.si

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Prijavi se

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This