Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Brezplačna delavnica IRSD: Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih – OZS Ljubljana

19. 06. 2018 @ 10:00 - 13:00

Vabilo na BREZPLAČNO delavnico IRSD (Ljubljana)

Projektna enota Inšpektorata RS za delo (IRSD) vas vabi na delavnico z naslovom: Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov.

O delavnici

Če imate težave z razumevanjem vaših obveznosti na področju varnosti in zdravja pri delu in ne veste kako bi se učinkovito pogovarjali z zunanjimi strokovnimi delavci potem je to odlična priložnost za vas, da dobite brezplačne informacije za omenjeno področje.

Delavnica se izvaja v okviru projekta »Odpravimo konflikte na delovnem mestu« – Ozaveščanje o možnosti posredovanja v sporu med delavcem in delodajalcem ter svetovanje delodajalcem. Projekt je prvenstveno namenjen delodajalcem. Posebej si želimo z njim doseči tudi manjše delodajalce, za katere so navedene tematike zaradi omejenih finančnih in kadrovskih virov poseben izziv. Prepričani smo, da boste na predavanju prejeli veliko koristnih informacij, ki vam bodo pomagale k razumevanju zahtev glede varnosti in zdravja pri delu.

Preberite si priloženo vabilo v katerega so zajete vse informacije glede prijave, programa in vsebine ter datum delavnice.

Torek, 19. 6. 2018 od 10:00 do 13:00, OZS Ljubljana, Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana

Delavnica – Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov:

  • problematika preventivnih zdravstvenih pregledov,
  • izjava o varnosti z oceno tveganja, njena vsebina in izdelava.

Vabilo na delavnico najdete tukaj.

Stroški vaše udeležbe so že pokriti, ker se delavnica izvaja v okviru projekta, ki je sofinanciran iz Evropskega socialnega sklada.

Podrobnosti

Datum:
19. 06. 2018
Čas:
10:00 - 13:00
Dogodek Category:

Organizator

IRSD
Spletna stran:
http://www.id.gov.si/

Pin It on Pinterest

Share This