Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

BUSINESS GLADIATOR OPENING

9.05.2024 | 18:30 - 21:30

 

Business Gladiator vabi podjetniške navdušence, da se udeležite dogodka, kjer se bodo predstavile prijavljene ekipe z 90s predstavitvijo svoje ideje. Ana Hafner (Rudolfovo), Marko Vukobrat (Business Gladiator), Simon Jeraj (PIP) ter drugi strokovni gosti bomo udeležencem pomagali pri razumevanju o razvoju produktov, uporabi tehnologije za razvoj in prilagajanju produktov strankam.

Dogodek je namenjen potencialnim podjetnikom, podjetnikom in startup podjetnikom, ki bodo predstavili svoje podjetniške ideje ter tistim, ki jih podjetništvo mika v bodoče. Gostje dogodka bodo po predstavitvah predstavili smernice in možnosti glede razvoja produktov in iskanja “product market fit-a” Vsebina bo izjemno pestra in zanimiva, na koncu sledi še mreženje s pogostitvijo.

KDAJ: 18:30 | 9. 5. 2024

KJE: K04 | PODBREZNIK 15 | NOVO MESTO

>>>>>PRIJAVA<<<<<<

S prijavo udeleženec/ka potrjuje, da je seznanjen/a s tem, da bodo zahtevani osebni podatki in vsebina mentoriranja skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru Javnega razpisa podporno okolje 2023 – 2025 , in soglašajo s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu (MGTŠ). Operacijo sofinancira Evropska unija.

Podrobnosti

Date:
9.05.2024
Time:
18:30 - 21:30

Pin It on Pinterest

Share This