Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Design thinking delavnica – kako do novih produktov in storitev po meri kupcev

20.05.2019 | 13:00 - 17:00

Kako do novih produktov in storitev po meri kupcev?

Delavnica Design Thinking metode

Vas zanima kako vključiti oblikovalski proces razmišljanja in uvajati nove inovativne pristope, ki bodo vodili do novih produktov in storitev po meri kupcev?

Design Thinking je naziv za metodo inoviranja, ki so jo pri svojem delu sprva uporabljali oblikovalci izdelkov (dizajnerji). Njena uporaba se je izkazala za izredno učinkovito, zato se je hitro razširila tudi na druga področja v poslovnem okolju. Ključna prednost metode je celosten pristop pri razvijanju novih in preoblikovanju starih idej, poslovnih modelov, proizvodov in storitev za potencialnega kupca/uporabnika, s poudarkom na optimiranju.

Design Thinking metoda izhaja iz potreb končnega uporabnika. Prek postopka neobremenjenega razmišljanja vodi do izdelave prototipa rešitve. Pri tem je zelo pomembno, da se sodelujoči v timu poskušajo čim bolj vživeti v vlogo uporabnika, njegove potrebe in težave (empatija), ter poskušajo najti način, kako bi izdelek ali storitev najbolje približali njegovim pričakovanjem.

Razvojni center Novo mesto v sodelovanju z eksperti Mariborske razvojne agencije in Agencije za trženje območij organizirala brezplačno delavnico, na katerih se boste seznanili s postopkom in pristopi Design Thinking-a. Poleg osnovnih informacij o dizajnerskem modelu razmišljanja, bo udeležencem na voljo prikaz praktičnega pristopa k izvedbi aktivnosti v podjetju ali instituciji. Delavnica je namenjena podjetnikom s področja kreativnih in kulturnih industrij, turizma ter sorodnih dejavnosti.

Kdaj in kje

Kdaj: ponedeljek, 20. maj, od 13.00 do 17.00

Kje: Podjetniški inkubator Podbreznik, Podbreznik 15, Novo mesto

Prijave in dodatne informacije

Število mest je omejeno. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest na povezavi.

Za dodatne informacije pišite na e-naslov: .

Podrobnosti

Date:
20.05.2019
Time:
13:00 - 17:00
Spletna stran:
https://www.rc-nm.si/design-thinking-delavnica-kako-novih-produktov-storitev-po-meri-kupcev/

Organizers

Razvojni center Novo mesto
Mariborska razvojna agencija

Kraj dogodka

Podjetniški inkubator Podbreznik
Podbreznik 15
Novo mesto, 8000 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
07 33 72 990

Pin It on Pinterest

Share This