Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

PIP TALK PETRA PETERLIN

30.06.2022 | 17:00 - 18:30

Vas zanima, kaj nas čaka na prihajajočem dogodku? Promocija podjetništva? Ali zdravega življenjskega sloga? Kako pomagati malemu jokajočemu bitju, ki ga noro boli trebušček?

Na pogovornem večeru bomo gostili mlado in simpatično mamico/podjetnico – Petro Peterlin! Mlade mamice verjemite, tega ne želite zamuditi! In seveda, ne bomo govorili le o njeni podjetniški poti! Izvedeli bomo več tudi o njeni najnovejši ponudbi na trgu. Petra Peterlinje nedvomno ena najbolj priznanih slovenskih strokovnjakinj!

Predstavili nam bosta tudi »masažne zgodbice«, ki so zabavna in vključujoča aktivnost, mnogim še precej neznana, a zagotovo vrhunska storitev. Vas matra firbec, kaj so »masažne zgodbice?« Zaenkrat lahko povemo, da temeljijo na The Story Massage programu (TSMP), katerega bistvo je deset preprostih masažnih gibov, s katerimi oživimo posamezne besede v zgodbi ali zgodbici, pesmi ali pravljici in tako ustvarimo posebno izkušnjo..

Program tako združi ustvarjalni svet besed in domišljije s prednostmi pozitivnega, prijetnega in spoštljivega dotika. Koristi masažne zgodbice izkusijo vsi vključeni – tisti, ki so masaže deležni kot tudi tisti, ki masažne gibe izvajajo.

Datum in kraj: 30.6.2022 ob 17:00 (Podbreznik 15, Novo mesto)

Ciljna skupina: potencialni podjetniki, zagonska podjetja, ostali

Zaradi lažje organizacije je (brezplačna) prijava obvezna!

Več informacij na 

*Operacijo SIO-PIP-2020-22 sofinancira Republika Slovenija v okviru Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo«

Podrobnosti

Date:
30.06.2022
Time:
17:00 - 18:30

Pin It on Pinterest

Share This