Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Podjetniški večer Niko Klanšek

12.01.2017 | 17:00 - 19:00

Niko Klanšek je svojo podjetniško pot začel v družinskem podjetju E4B, s katerim sta se skupaj z mamo Lučko prebila na zahtevni ameriški trg naravnih sokov. Sam je kasneje ustanovil in pomagal soustanoviti več startup podjetij tako v ZDA kot v Sloveniji.

Njegovo podjetje FlyKly uspešno prodaja električna kolesa v ZDA in v Evropi ter še vedno velja za eno najuspešnejših slovenskih Kickstarter kampanj. Sam pa velja za nekakšnega pionirja Kickstarterja pri nas in botra mnogim slovenskih kampanjam na tej platformi za množično financiranje.

Na dogodku nam bom Niko podrobno predstavil svojo podjetniško pot in težave s katerimi se je srečeval, govora pa bo tudi o platformi Kickstarter in o crowdfundingu na splošno. Ne bomo pa pozabili tudi na Delo startup studio, ki je pred kratkim nastalo z željo podpreti nove in zanimive projekte.

Če vas zanima Nikova podjetniška pot, kako ustvariti uspešno kampanjo na Kickstarterju ali pridobiti investicijo Delovega startup studia, potem vabljeni 12. januarja v Podjetniški inkubator Podbreznik.

Organizatorji dogodka: Razvojni center Novo mesto, Startup Novo mesto

Projekt SIO 2016-2017 je sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije.

Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Podrobnosti

Date:
12.01.2017
Time:
17:00 - 19:00
Dogodek Categories:
, ,

Organizers

Razvojni center Novo mesto
Startup Novo mesto

Kraj dogodka

Podjetniški inkubator Podbreznik
Podbreznik 15
Novo mesto,8000Slovenija
+ Google Map
Telefon:
07 33 72 990

Pin It on Pinterest

Share This