Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

RAZVOJ IDEJE DO STARTUP PODJETJA

8.05.2024 | 17:30 - 20:30

Business Gladiator vabi podjetniške navdušence, da se udeležijo dogodka, kjer bomo predstavii načine, kako razumeti miselne operacije in druge procese za detekcijo tržnih priložnosti. Skupaj bomo šli po startup poti nadaljnjih korakov, ki nas bodo pripeljali do uspešnega poslovnega modela.

Delavnica je namenjena potencialnim podjetnikom, podjetnikom in startup podjetnikom, ki bi želeli izvedeti kako poskati tržne priložnosti, oblikovati podjetniški idejo ter vitek in razširljiv poslovni model za uspešno fleksibilno udejstvovanje na različnih trgih. Preverili bomo načine kako narediti validacijo oz. “proof of concept” naše poslovne ideje s katerom se kasneje lahko lotimo tudi iskanja morebitnih investitorjev, ki nam lahko pomagajo izstreliti našo idejo. Predavatelj dogodka bo Islam Mušić. Izkušen startup mentor, ki je pomagal številnim znanim zgodbam, da so uspele.

Poleg podjetniškega dela je v Podbrezniku na voljo tudi znanstveno-tehnološki del, ki nam ga bo predstavil dr. Janez Povh.

KDAJ: 17:30 | 8. 5. 2024

KJE: K04 | PODBREZNIK 15 | NOVO MESTO

>>>>>PRIJAVA<<<<<<

S prijavo udeleženec/ka potrjuje, da je seznanjen/a s tem, da bodo zahtevani osebni podatki in vsebina mentoriranja skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru Javnega razpisa podporno okolje 2023 – 2025 , in soglašajo s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu (MGTŠ). Operacijo sofinancira Evropska unija.

 

Podrobnosti

Date:
8.05.2024
Time:
17:30 - 20:30

Pin It on Pinterest

Share This