Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This event has passed.

Regijski posvet: Mobilnost v vseh generacijskih obdobjih

19. septembra 2017 @ 09:00 - 14:30

Razvojni center Novo mesto d.o.o. v okviru tedna mobilnosti, ki poteka od 16. do 22. septembra 2017, vabi na regijski posvet »Mobilnost v vseh generacijskih obdobjih«.

Potovalne navade se oblikujejo že skozi otroštvo in se nadaljujejo skozi vsa generacijska obdobja, ki omogoča tudi samostojno vožnjo z avtomobilom. Se bomo odpravili na pot peš, s kolesom, javnim prevozom ali drugo alternativno obliko mobilnosti? Ali bomo raje enostavno sedli v avto, čeprav to ni najbolj gospodarno, zdravo, varno, družabno in prijazno do okolja, v katerem živimo?

Vabimo vas na regijski posvet »MOBILNOST V VSEH GENERACIJSKIH OBDOBJIH«, ki bo potekal v Kočevju, 19. septembra 2017, v okviru Evropskega tedna mobilnosti. Na posvetu vam bomo predstavili projekte, ki se lahko izvajajo v sodelovanju z vrtci, šolami, kolesarskimi društvi, … Želimo vam približati namen Evropskega tedna mobilnosti in spodbuditi k večji ozaveščenosti o pomenu trajnostne mobilnosti med vsemi generacijami in predstaviti drugačne rešitve pri prevozu in organizaciji dnevnih poti

Vključite se v široko in pisano paleto prizadevanj za spremembe naših potovalnih navad. Postanite del gibanja, katerega glavni namen je ozavestiti ljudi, da bi nekaj naredili za zmanjšanje onesnaženosti, ki jo povzroča promet. Ne gre samo za zmanjševanje onesnaženosti zraka ali hrupa, ampak tudi za izboljšanje kakovosti življenja na drugih področjih.

KDAJ: 19. 9. 2017 od 9.00 do 14.30

KJE: Turistični kompleks Jezero, Trdnjava 3, Kočevje

PROGRAM

Prijava na regijski posvet do 15. 9. 2017 na e-naslov: is.mn1534783177-cr@o1534783177fni1534783177 ali preko spletne prijave.

Več informacij in vabilo na posvet najdete tukaj.

Se vidimo na regijskem posvetu!

Podrobnosti

Datum:
19. septembra 2017
Čas:
09:00 - 14:30
Dogodek Category:

Organizator

Razvojni center Novo mesto
Telefon:
07 33 72 980
Email:
info@rc-nm.si
Spletna stran:
www.rc-nm.si

Prizorišče

Turistični kompleks Jezero
Trdnjava 3
Kočevje, 1330 Slovenija
+ Google Map
  • Prijavi se na dogodek

  • Podatki o podjetju

  • Podatki o udeležencu

  • Splošni pogoji

  • Dogodek je lahko fotografiran in sneman. S sodelovanjem dajete Razvojnemu centru Novo mesto nepreklicno soglasje in pravico, da vas fotografira ter napravi video in zvočne posnetke, pridobljen material pa uporabi po lastni presoji. Razvojnemu centru Novo mesto odrekate vsakršno odgovornost v zvezi z navedenim in se seznanjate s tem, da Razvojni center Novo mesto ne prevzema nobene odgovornosti za kakršno koli osebno poškodbo ter premoženjsko škodo ali izgubo premoženja kot posledico navedenega.
  • S prijavo se strinjam s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.
    Splošne pogoje, pravno izjavo in politiko varovanja zasebnosti najdete tukaj.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Prijavi se

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This