Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

SEE MEET 2019 – Najboljša priložnost za poslovno mreženje in širitev posla

16.10.2019 - 17.10.2019

SeeMeet 2019

Razvojni center Novo mesto je letos nosilec konzorcija organizatorjev mednarodne B2B konference SEE MEET SLOVENIA 2019, ki velja za največji slovenski dogodek za mreženje in ponuja odlično priložnost za ustvarjanje novih poznanstev in širitev posla.

Za občutek, v letu 2018 je bilo na dogodku opravljenih kar 1.182 sestankov, med 147 udeleženci iz 9 držav: Slovenija, Srbija, Italija, Madžarska, Turčija, Avstrija, Velika Britanija, Nemčija in Rusija. Kar 45 % udeležencev je bilo iz tujine, kar uvršča dogodek na posebno mesto na zemljevidu mednarodnega poslovnega mreženja.

Mednarodni B2B forum

SEE MEET SLOVENIA 2019 je mednarodni B2B forum, ki ponuja edinstveno platformo (in odskočno desko) za podjetja iz različnih panog, s posebnim poudarkom na energetski učinkovitosti, digitalizaciji industrijskih procesov in IKT, predelovalni industriji (kovinska industrija ter izdelki iz gume in plastičnih mas) in drugih storitvah. V zgolj dveh dneh lahko si podjetje lahko organizira do 15 vnaprej načrtovanih osebnih sestankov. Celoten dogodek je namenjen poslovnemu mreženju, temu primerna je tudi energija udeležencev oz. povedano z drugimi besedami, omenjenih 15 sestankov je samo formalnih, neformalnih pa je seveda še mnogo več. Običajen profil udeležencev SEE MEET dogodka so podjetja in organizacije, ki razumejo moč mreženja in ki si želijo povezovati ter širiti posel z večjo hitrostjo in bolj učinkovito.

Pridružite se nam na poslovnem srečanju, na katerem pričakujemo udeležbo 150 mednarodnih podjetij. Postanite del te uspešne zgodbe tudi vi. Zagotovite si udeležbo na dogodku kjer v letu 2019 pričakujemo okoli 150 mednarodnih podjetij še danes – www.seemeet.si

Organizatorji mednarodne B2B konference SEE MEET SLOVENIA 2019 so tudi SPIRIT Slovenija, MGRT, RRA Zasavje, RRA Posavje, RC Murska Sobota, RRA Koroška, Mariborska razvojna agencija, Razvojna agencija Savinjske regije, RRA Zeleni kras in Razvojna agencija Ajdovščina.

Podrobnosti

Začetek:
16.10.2019
Konec:
17.10.2019
Dogodek Categories:
,
Spletna stran:
http://www.seemeet.si/

Organizers

Razvojni center Novo mesto
SPIRIT Slovenija
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo
RRA Zasavje
RRA Posavje
RC Murska Sobota
RRA Koroška
Mariborska razvojna agencija
Razvojna agencija Savinjske regije
RRA Zeleni Kras
Razvojna agencija Ajdovščina

Kraj dogodka

Hotel City – Maribor
Ulica kneza Koclja 22
Maribor, 2000 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.hotelcitymb.si/

Pin It on Pinterest

Share This