Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

VABILO NA REGIJSKO KONFERENCO: POSVET O PRIHODNOSTI ZDRAVILIŠKIH MEST IN REGIJ: načrtovanje in upravljanje z zdraviliškimi območji (2. dan)

3.02.2021 | 09:00 - 13:00

Slovenija je dežela številnih virov naravnih zdravilnih sredstev, ki se pojavljajo v različnih oblikah in na različnih območjih. Vse bolj kompleksne dejavnosti na globalni ravni zahtevajo celovit odziv in pristop, ki ga lahko uresničujemo s povezovanjem in krepitvijo odnosov med institucijami, strokovnjaki ter splošno javnostjo.

Tudi regija Jugovzhodna Slovenija je ena tistih regij, v kateri najdemo zdravilna sredstva, ki se uporabljajo v številnih dejavnostih gospodarskega in negospodarskega sektorja. Na dogodku bodo domači strokovnjaki predstavili izbrane vsebine, ki bodo pripomogle k izmenjavi mnenj ter izboljšanju stanja na področju načrtovanja in upravljanja z naravnimi viri.

Udeležba je zaradi pestrosti programa in praktičnih znanj priporočljiva za strokovno in laično javnost, ki deluje na področju regionalnega razvoja.

Dogodek bo potekal na spletni platformi MS Teams.

Prijava na dogodek

Program dogodka

Udeležba je brezplačna.

Dogodek poteka v okviru projekta HealingPlaces, ki se izvaja s podporo programa Interreg Srednja Evropa in Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Podrobnosti

Date:
3.02.2021
Time:
09:00 - 13:00
Dogodek Category:

Pin It on Pinterest

Share This