Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

VR TEHNOLOGIJE

28.03.2023 | 15:30 - 18:30

Si želite preizkusiti različne tehnologije, ki se uporabljajo v navidezni resničnosti?

Delavnica VR tehnologije je namenjena predstavitvi tehnologije navidezne in obogatene resničnosti. Udeleženci bodo spoznali različne tehnologije, ki se uporabljajo v VR in AR, ter se naučili, kako jih lahko uporabijo za izdelavo različnih aplikacij in iger.

Na delavnici se bodo udeleženci naučili, kako delujejo različne VR tehnologije, kot so očala za virtualno resničnost, senzorji gibanja, kontrolerji in še veliko več. Spoznali bodo tudi različne načine uporabe VR, kot so izobraževanje, zabava in poslovne aplikacije.

Poleg tega se bo predstavilo orodja s katerimi se da programirati aplikacije in igre za uporabo v virtualni resničnosti, kot je Unity.

Tekom delavnice boste lahko preizkusili haptične rokavice, več vrst očal za navidezno in obogateno resničnost in pohodno platformo za gibanje v VR.

Delavnica VR tehnologije je primerna za vse, ki jih zanima uporaba VR tehnologije za izdelavo različnih aplikacij in iger. Vključuje demonstracijo tehnologij in spoznavanje procesov, zato je primerna tudi za tiste, ki nimajo predhodnih izkušenj s to tehnologijo.

klikni za PRIJAVO!

Datum in kraj: 28.3.2023 od 15:30 do 18:30 (Podbreznik 15, Novo mesto)

Ciljna skupina: potencialni podjetniki, startup podjetniki. Več informacij na marko.vukobrat@rc-nm.si.

*Operacijo SIO-PIP-2020-22 sofinancira Republika Slovenija v okviru Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo«

Podrobnosti

Date:
28.03.2023
Time:
15:30 - 18:30

Pin It on Pinterest

Share This