Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

WEBINAR: Načrtovanje in obvladovanje denarnega toka za nefinančnike

27.05.2020 | 10:00 - 12:30

SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija v koordinaciji RIC Bela krajina
vabi na

WEBINAR: Načrtovanje in obvladovanje denarnega toka za nefinančnike

Kaj je denarni tok in poslovni izid? Mesečno načrtovanje in analiziranje prejemkov in izdatkov ter plačilne sposobnosti. Analiza izkaza denarnih tokov ter razumevanje prihodkov, prejemkov, stroškov in izdatkov. Kako pravilno načrtovati denarni tok in razumeti njegovo vsebino. Kako analizirati računovodske izkaze in boniteto poslovanja. Kako prepoznati najpogostejše težave in napake in se jim v praksi izogniti.

Namen:

Webinar je namenjen vsem zainteresiranim posameznikom, potencialnim podjetnikom, mikro, malim in srednjim podjetjem iz regije JV Slovenija.

Kdaj?

V sredo, 27. maja 2020 ob 10. uri.

Trajanje:

Webinar bo trajal 2 uri in pol.

Izvajalec:

Predavateljica: dr. Lidija Robnik je doktorica znanosti managementa, samostojna podjetnica z večletnimi izkušnjami in zasebna višja predavateljica na višjih in visokih šolah ter fakultetah.
Svetuje direktorjem in računovodjem, je urednica Računovodskega praktikuma in sodeluje na mednarodnih konferencah. Zaposlena je bila v praksi na področju industrije, gradbeništva in bančništvu, kjer je bila direktorica ekonomike, financ in računovodstva. Je knjigovodja in računovodja za manjše družbe, samostojne podjetnike in zavode ter svetovalka pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenija v strokovni reviji Podjetnik.

PRIJAVA NA WEBINAR

Po kliku na povezavo vnesite svoj e-naslov in kliknite registriraj se. Izpolnite vse podatke. Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno pošto. O webinarju boste obveščeni en dan in eno uro pred pričetkom.

Informacije

Informacije o delavnici dobite pri dr. Marijeta Kobetič na elektronskem naslovu: ali na telefonski številki: 040 122 872.

Vljudno vabljeni!

Podrobnosti

Date:
27.05.2020
Time:
10:00 - 12:30
Dogodek Categories:
,
Dogodek Tags:
, , , ,

Pin It on Pinterest

Share This