Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

WEBINAR z mag. IVANOM SIMIČEM: “Katere ukrepe iz megakorona zakona za zajezitev epidemije COVID-19 lahko gospodarstvo uporabi za omilitev njenih posledic?«

6.05.2020 | 10:00 - 11:30

Čas je za hitro in učinkovito spopadanje z izzivi korona krize. Na ekskluzivnem posvetu z vodilnim davčnim svetovalcem in članom delovne skupine za pripravo protikorona zakonodaje vam bo Mag. Ivan Simič predstavili vsebino že sprejetega Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omejitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (ZIUZEOP) kot tudi spremembe le-tega. Podal bo praktične napotke za doseganje glavnega cilja, to je omilitev posledic epidemije COVID-19 v gospodarstvu. Z webinarjem želimo še podrobneje obrazložiti najobširnejši zakon od vseh veljavnih v R Sloveniji, v prav posebnih okoliščinah epidemije, ki je ves svet pahnila v neko povsem novo situacijo, ko so se zaprle meje in vsak država se na svoj način bori proti tej bolezni, ki je nevarna za ljudi in še posebej vpliva na gospodarstvo v mikro in malih podjetjih.

Tema posveta:
– poglavitni ukrepi megakorona zakona za državljane in gospodarstvo
– določila  zakona in popravki le-tega
– ukrepi za samostojne podjetnike oz. d.o.o.-je in pogoji za uveljavitev
– kriteriji za vračila (kaj, kdaj, kako)
– izpuščene kategorije iz prvega paketa in novi ukrepi zanje
– način uveljavljanja posameznih nadomestil in usmeritve podjetjem, kam in na kakšen način pošljete vloge, popravke, spremembe
– odgovori na vprašanja (lahko nam jih pošljete vnaprej ali jih boste zastavili v »chatu«)

Izkoristite ekskluzivno priložnost za vprašanja davčnemu svetovalcu, ki sodeluje v delovni skupini vlade za pripravo paketa zakonodaje! Vaša vprašanja pošljite na e-naslov:

Izkoristite ekskluzivno priložnost za vprašanja davčnemu svetovalcu, ki sodeluje v delovni skupini vlade za pripravo paketa zakonodaje!

Prijave: Preko spletne prijavnice na dnu te strani

Kontakt OOZ Novo mesto:
telefon 07 3371 580 ali

Druge informacije:

ZA ČLANE OZS KOTIZACIJE NI, UDELEŽBA NA WEBINARJU JE BREZPLAČNA!

Za nečlane in zunanje udeležence znaša kotizacija 39,00 € + DDV na udeleženca.

Kotizacijo nečlani poravnajte pred dogodkom na OOZ Novo mesto, Foersterjeva 10,  8000 Novo mesto, TRR št. SI56 0297 0001 0183 225, sklic na: SI00 06052020. Račun boste udeleženci (nečlani) prejeli po izvedbi posveta.

Izvedba:
Dan pred izvedbo, 5. 5. 2020, boste prijavljeni prejeli povezavo za vključitev v webinar, preko katerega boste lahko prisluhnili in aktivno sodelovali. Vsi udeleženci boste prejeli tudi dostop do posnetka posveta.

Vljudno vabljeni!

PRIJAVA

Podrobnosti

Date:
6.05.2020
Time:
10:00 - 11:30

Kraj dogodka

Online dogodek

Pin It on Pinterest

Share This