Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek in predsednik Razvojnega sveta regije Jugovzhodne Slovenije mag. Gregor Macedoni sta danes v Novem mestu podpisala dodatek dogovora o razvoju jugovzhodne regije.

V dopolnitev Dogovora, ki jo je usklajeval in pripravil Razvojni center Novo mesto d.o.o., je vključenih  27 projektov v vrednosti dobrih 62 milijonov evrov, od tega je 29,2 milijona evrov EU sredstev in sredstev iz državnega proračuna.

Večina projektov iz tega dogovora je s področja razvoja poslovnega okolja, mobilnosti in gradnje komunalne infrastrukture. Namen Dogovora je dati dodaten zagon izvajanju regionalne politike, predvsem pa zagotoviti financiranje izvedbe projektov, ki so jih lokalne skupnosti in drugi deležniki prepoznali kot najpomembnejše razvojne projekte regije.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

OBVESTILO UPORABNIKOM storitev SPOT Svetovanje

OBVESTILO UPORABNIKOM storitev SPOT Svetovanje

V času nevarnosti okužbe z virusom SARS-CoV-2 prosimo vse uporabnike storitev mreže SPOT Svetovanje, da vsa osebna svetovanja prestavijo.Uporabniki storitev naj se za nujne osebne obiske na regijskih točkah SPOT Svetovanje predhodno dogovorijo po telefonu ali...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This