Destinacija Dolenjska, finalistka EDEN 2019 »turizem dobrega počutja«, se v januarju predstavlja na dveh turističnih sejmih.

Danes svoja vrata odpira Ferienmesse Dunaj, ki vsako leto beleži izjemen obisk zaradi bližine in uspešne predstavitve. Avstrijski trg je za Slovenijo ključnega pomena, saj avstrijski gosti ustvarijo velik del prenočitev v slovenskih zdraviliščih. 

Ferienmesse Dunaj ponuja odlične zabave vsebine z več kot 800 razstavljavci iz več kot 80 držav, ki predstavljajo priljubljene počitniške destinacije, najbolje varovane skrivnosti, priporočene načine za potovanja, celotno paleto prostočasnih dejavnosti, prilagojene počitnice, odlične ponudbe, tekmovanja, žrebanja nagrad in še veliko več – vse ob idealnem času za rezervacijo počitnic.

Na sejmu se v okviru slovenskega razstavnega prostora v hali A, Dolenjska predstavlja s svojo ponudbo kakovostnih programov za individualne goste in manjše skupine. Obiskovalci stojnice se bodo lahko informirali o aktualni ponudbi ter degustirali cvičkov liker in se potegovali za vikend paket v Hotelu Balnea Superior. Sejem se zaključi v nedeljo, 19. januarja 2020.

Konec januarja pa je slovenska turistična ponudba tradicionalno zbrana na ogled na sejmu Alpe Adria v Ljubljani. Sejem bo na Gospodarskem razstavišču potekal od 29. januarja do 1. februarja 2020. Celotna ponudba sejma za zeleni, aktivni turizem bo privlačno začinjena z različnimi temami v bogatem spremljevalnem programu. Destinacija Dolenjska se skupaj z izbranimi ponudniki predstavlja v marmorni dvorani. Pripravlja se zanimiv program ter bogata nagradna igra za obiskovalce.

Vsi, ki želite obiskati sejem, si lahko iz spodnje povezave naložite kupon za cenejšo vstopnico.

 

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

Razvojni center Novo mesto pričenja z izvajanjem 4 mesečnega programa podjetniškega usposabljanja v okviru projekta Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija. Kako poteka postopek? Prijaviš se na javni razpis za vključitev v PONI / 17.8.2020. Za 4 mesece se zaposliš na...

Startup SonicMind išče nov kader

Startup SonicMind išče nov kader

Podjetniški inkubator Podbreznik je stičišče mnogih poslovnih priložnosti. Tokrat predstavljamo ponudbo podjetja Divisia d.o.o.. Gre za novo startup podjetje, ki je letos, tudi z našo pomočjo, prišlo do 54.000 EUR sredstev razpisa P2 Slovenskega podjetniškega sklada....

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This