Na virtualnem dogodku bo podrobneje predstavljen Evropski zeleni dogovor (European Green Deal) z vsemi področji in pričakovanji Evropske komisije, kot tudi z zadnjimi relevantnimi informacijami, obenem pa se bo možno povezati z nacionalnimi kontaktnimi točkami in predstavniki projektno organizirane poslovne mreže Enterprise Europe Network.

Vsebine bodo namenjene majhnim, srednje velikim in velikim podjetjem ter raziskovalnim organizacijam, ki se bodo lahko že na samem dogodku medsebojno povezali oziroma iskali partnerstva za predstavljene priložnosti na področju zelenih tehnologij in proizvodnih procesov.

Dogodek je brezplačen, za udeležbo na virtualnih dvostranskih srečanjih pa se je treba udeležiti jutranjih predstavitev.

REGISTRACIJA: Prijave sprejemajo do 2. oktobra 2020 preko prijavne platforme, pri čemer bodo organizatorji predhodno preverili prijave pred potrditvijo.

DODATNE INFORMACIJE: Podrobnosti o srečanju in programu so dostopne na spletni strani dvostranskih srečanj, kjer so že na voljo predstavitve številnih udeležencev. V primeru vprašanj se lahko obrnete na Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu ”Jožef Stefan” preko elektronskega naslova .

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

Razvojni center Novo mesto pričenja z izvajanjem 4 mesečnega programa podjetniškega usposabljanja v okviru projekta Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija. Kako poteka postopek? Prijaviš se na javni razpis za vključitev v PONI / 17.8.2020. Za 4 mesece se zaposliš na...

Startup SonicMind išče nov kader

Startup SonicMind išče nov kader

Podjetniški inkubator Podbreznik je stičišče mnogih poslovnih priložnosti. Tokrat predstavljamo ponudbo podjetja Divisia d.o.o.. Gre za novo startup podjetje, ki je letos, tudi z našo pomočjo, prišlo do 54.000 EUR sredstev razpisa P2 Slovenskega podjetniškega sklada....

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This