Informacije o razpisu Evropa za državljane

Izvajalska agencija za izobraževanje, avdiovizualno področje in kulturo (EACEA) je pred časom objavila nov razpis v okviru programa Evropa za državljane. Gre za program, ki spodbuja večjo vlogo državljanov pri razvoju EU oziroma omogoča njihova vključitev v razpravo o prihodnosti povezave. Roki za prijavo na posamezne sklope so zapisani v prilogi.

Program je namenjen javnim organom oz. nepridobitnim organizacijam. Razdeljen je na dva sklopa, in sicer je sklop »Evropski zgodovinski spomin« namenjen dvigu ozaveščenosti o skupni zgodovini in vrednotah ter namenu EU, medtem ko drugi sklop »Demokratično delovanje in državljanska udeležba« spodbuja demokratično in civilno udeležbo državljanov na ravni Unije. Izvajalska agencija na letni ravni določi prednostne naloge.

VEČ informacij je v prilogi

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Nove podjetniške priložnosti

Nove podjetniške priložnosti

Nove podjetniške priložnosti V Podbrezniku se začenja nov cikel, v katerem bodo pomagali ustanoviti in postaviti nova podjetja oziroma pomagali tistim MSP-jem, ki to potrebujejo. Poleg klasičnih možnosti zagonskih in drugih podjetij pa prihaja še ena novost. V...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This