Intenzivni tečaj tujega jezika v turizmu in gostinstvu

Vabimo vas na delavnico tujega jezika za področje gostinstva in turizma.

Kdaj in kje

Kdaj: 9. 4. 2018 od 8.00 do 16.30

Kje: Podjetniški inkubator Podbreznik

O jezikovnem treningu

Jezikovne delavnice angleščine, nemščine in italijanščine so namenjene zaposlenim v turistični dejavnosti. Osnova programa so simulacije realnih situacij in jezikovni treningi tipičnih dialogov. Udeležencem omogočajo spontano rabo angleščine v vseh govornih situacijah. Vodena konverzacija zagotavlja tekočo komunikacijo na ključnih področjih – od strežbe, recepcije in kuhe pa do prodaje in animacije.

Zaradi omejenega števila mest je intenzivnost učenja hitrejša in učinkovitejša.

Več o jezikovni šoli Panteon

Panteon College, šola za tuje jezike, je specializirana za izvajanje jezikovnih treningov v podjetjih po Sloveniji. Izvajamo intenzivne treninge za največja slovenska podjetja in državne ustanove. Od leta 2013 izvajajo programe po metodi obrnjenega učenja – Flipped classroom. Temeljijo na konverzaciji, ki ji na delavnicah namenimo kar 85% časa, sledi aktivno poslušanje 10% ter pisanje/branje 5%.

Trenutno lahko izbirate lahko med angleškim, nemškim in italijanskim jezikom. Glede na razmerje prijav do 15. marca 2018 bo določen jezik za delavnico, v primeru večjega zanimanja bo v bodoče izvedena delavnica tudi za ostala dva jezika.

Dogodek organizira Razvojni center Novo mesto d.o.o. in občine Šmarješke Toplice, Mirna Peč, Šentrupert, Škocjan, Žužemberk in Šentjernej

Kotizacija in prijave

Kotizacija: 210,00 EUR (z DDV) na osebo

Kotizacija: 105,00 EUR (z DDV) na osebo za mikro ter majhna podjetja in podjetnike ter potencialne podjetnike s sedežem v zgoraj navedenih dolenjskih občinah.

*Cena vključuje toplo malico.

Obvezna prijava do zasedbe mest!

Na seminar se lahko prijavite tukaj.

Dodatne informacije

Dodatne informacije najdete tukaj.

 

Morda vas zanima tudi:
  

Pin It on Pinterest

Share This