Investicijska priložnost – Grad Gradac

Grad Gradac je eden najbolj ohranjenih srednjeveških utrdb v Beli krajini in ponuja visoko stopnjo zasebnosti. Nahaja se namreč na čudovitem otočku, obkroženem s počasi tekočo reko – dostop do celotnega posestva pa je mogoč le preko mostu. Lociran je v samem osrčju narave, a vendar le dobro uro vožnje do kar dveh prestolnic – Ljubljane in Zagreba.

V okviru sodelovanja z razvojnimi inštitucijami Pokolpja (Razvojno informacijski center Bela krajina in  Razvojni center Kočevje Ribnica d.o.o. ter v okviru projekta Regionalnega skrbništva na področju internacionalizacije in tujih neposrednih investicij smo pripravili promocijski video o Gradu Gradac kot investicijski priložnosti.

Za več informacij o sami priložnosti pa se lahko obrnete na g. Alekseja Metelka iz Razvojnega centra Novo mesto (, 030 304 303), ki deluje kot regijski skrbnik za področje internacionalizacije in tujih neposrednih investicij.

Pozivamo vse, ne glede na vrsto in fazo v kateri se nahaja vaš investicijski projekt, da stopite v kontakt z nami. Bodisi gre za obstoječo, novo ali načrtovano nepremičnino (in z njo povezano dejavnostjo), bodisi za vstop v lastništvo vašega podjetja, posla ali podjetniško idejo.

Pomagali vam bomo, da bo vaša investicijska priložnost postala, z vpisom v nacionalno bazo, vidna investitorjem iz celega sveta. Poleg tega bomo vaš projekt še dodatno promovirali na različnih dogodkih namenjenih povezovanju interesa kapitala in investicijskega potenciala.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

KOOPEKOOPERATIVNO KMETIJSTVO – CAR LAS DBK

KOOPEKOOPERATIVNO KMETIJSTVO – CAR LAS DBK

KOOPERATIVNO KMETIJSTVO – CAR LAS DBKEden od ciljev projekta Kooperatvino kmetijstvo LAS DBK je bil predstaviti inovativne lokalne pridelovalce hrane z LAS območja Dolenjske in Bele krajine. Obiskali smo štiri mlade pridelovalce domačih dobrot, ki so nas s...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This