SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija vabi na brezplačni dogodek

IZMENJAVA DOBRIH PRAKS MLADIH PODJETIJ
NA PODROČJU SPLETNE PRODAJE

v torek, 27. septembra 2022, v Hotelu M v Ljubljani

Svojo podjetniško pot in izkušnje bodo z vami delile tri podjetnice, ki imajo uspešne podjetniške zgodbe s prodajo preko spleta (Instagram, pa tudi spletna trgovina). Dogodek je namenjen izmenjavi izkušenj udeležencev in vzpostavitvi novih poslovnih povezav.

K udeležbi vabimo mlada podjetja, podjetnike(-ce) in bodoče podjetnike(-ce) ter vse, ki vas zanima izkušnja prodaje prek spleta, prioritetno iz regije JV Slovenija.

PROGRAM DOGODKA:
7.30 – 7.45 Zbiranje udeležencev pred Podjetniškim inkubatorjem Podbreznik, (Podbreznik 15, Novo mesto), odhod iz Novega mesta
8.45 – 9.15 Pogostitev z mreženjem
9.15 – 9.30 Uvodni pozdrav
9.30 – 10.30 Podjetniška zgodba Alpine Princess
10.30 – 11.30 Podjetniška zgodba Modna princesa
11.30 – 13.00 Kosilo z mreženjem
13.00 – 14.30 Podjetniška zgodba Reinkarmika in motivacijsko predavanje
14.30 – 15.00 Zaključek dogodka in mreženje
16.00 Predvidena vrnitev v Novo mesto

Udeležba na dogodku je za vse udeležence brezplačna. 

Prijavite se TUKAJ. Prijave sprejemamo najkasneje do petka, 23. 9. 2022 do 14. ure oz. do zasedbe prostih mest. Število udeležencev dogodka je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Dodatne informacije: Darja Smiljić, tel. 040 197 264, .

Lepo vabljeni.

ALPINE PRINCESS
Znamka Alpine Princess je bila ustanovljena z mislijo in željo ustvariti športno opremo za ženske, ki prosti čas rade preživljajo v naravi in ob tem dobro izgledajo. Njihovi izdelki tako nenehno zasledujejo ravnovesje med uporabnostjo, kvaliteto, udobjem in izgledom. Začetni ponudbi stilsko dovršenih pajkic so dodali pohodne hlače, puloverje in flise, pohodniške nogavice, aktivne majice… Zgodbo Alpine Princess nam bo predstavila Manca Polovšak.

MODNA PRINCESA
Zgodbo Modne princese je zasnovala in jo piše Suzana Plavčak, ki ljubi ustvarjanje, kreiranje pentljic za male in velike princeske. Okrasni naglavni trakci, špangice za prve laske, gumice za čopek, obročki v najrazličnejših barvah so pričeli nastajati potem, ko je zaznala slabo izbiro teh dodatkov, ki jih je rabila za svoje otroke.

REINKARMIKA
Karmen Koren je mlada modna oblikovalka, podjetnica in lastnica trgovine z rabljenimi oblačili v Kobaridu. Kot je navedeno v enem od spletnih zapisov je »dekle, ki rešuje obleke«. V svoji Reinkarmiki ponuja rabljena, vintage oblačila, predelane kose in unikatne izdelke.

SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija izvajamo konzorcijski partnerji: Razvojni center Novo mesto d.o.o., RC Kočevje Ribnica d.o.o., RIC Bela Krajina in OOZ Novo mesto. Tokratni dogodek koordinira Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Naložbo financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Učenje je življenje – naj krepi in radosti!

Učenje je življenje – naj krepi in radosti!

Učenje je življenje – naj krepi in radosti!Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki je podaljšana roka Evropske komisije in deluje pod okriljem Razvojnega centra Novo mesto, se bo tudi letos pridružila projektu TEDNI VSEŽIVLJENSKEGA UČENJA (TVU), kampanji na...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This