Začela se je celoletna kampanja Informacijske točke Europe Direct Novo mesto po imenu #zelenefotke, ki bo potekala skozi celo leto 2020. Združila bo vse »zelene« ambasadorje, ki s svojimi hišnimi pogruntavščinami, spretnimi ponovnimi uporabami in ostalimi »zelenimi« dejanji skrbijo za čisto in zdravo okolje. V svet bi radi ponesli fotografije, ki kažejo, da prav vsako dejanje za naše okolje šteje, pa če gre za šivanje vrečk iz starih majic ali za lokalni projekt, ki ima že širše zastavljene cilje. Fotografije s kratkimi opisi bomo zbirali celo leto na elektronskem naslovu: .

Prejete fotografije bomo objavili na naši Facebook strani in na našem Instagram profilu (Europe Direct Novo mesto). Vse fotografije bodo opremljene tudi z opisom ter ključniki #localactions, #globaleffect, #lokalnadejanja, #globalniučinek, #EUGreenDeal in  #zelenefotke.

Zelo veseli bomo, če boste z nami delili vaša dejanja za varovanje okolja, saj boste s tem spodbudili še koga in pokazali, da lahko z majhnimi koraki naredimo veliko.

Kampanja je nastala na podlagi Evropskega zelenega dogovora, ki je najbolj ambiciozen sveženj ukrepov, ki naj bi evropskim državljanom in podjetjem prinesel koristi zaradi prehoda na trajnostno zeleno gospodarstvo. Ukrepi, ki jih spremlja časovni načrt ključnih politik, zajemajo ambiciozno zmanjšanje izpustov, naložbe v vrhunske raziskave in inovacije ter ohranjanje evropskega naravnega okolja.

VEČ o Evropskem zelenem dogovoru.

Sodelovanje v kampanji je možno celo leto. Vsi, ki boste poslali fotografije, boste prejeli tudi praktično nagrado.

 

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

4-mesečno usposabljanje bodočih podjetnikov – PONI JV Slovenija

Razvojni center Novo mesto pričenja z izvajanjem 4 mesečnega programa podjetniškega usposabljanja v okviru projekta Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija. Kako poteka postopek? Prijaviš se na javni razpis za vključitev v PONI / 17.8.2020. Za 4 mesece se zaposliš na...

Startup SonicMind išče nov kader

Startup SonicMind išče nov kader

Podjetniški inkubator Podbreznik je stičišče mnogih poslovnih priložnosti. Tokrat predstavljamo ponudbo podjetja Divisia d.o.o.. Gre za novo startup podjetje, ki je letos, tudi z našo pomočjo, prišlo do 54.000 EUR sredstev razpisa P2 Slovenskega podjetniškega sklada....

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This