Mednarodna regionalna razvojna konferenca in 34. Sedlarjevo srečanje

Regionalna razvojna agencija za Podravje – Maribor, Društvo urbanistov in prostorskih planerjev Slovenije ter Ekonomsko poslovna fakulteta Univerze v Mariboru vabijo na Mednarodno regionalno razvojno konferenco in 34. Sedlarjevo srečanje z naslovom Inoviranje regionalnih politik in praks, ki bo potekal 16. in 17. novembra 2023 na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru, Razlagova 14, Maribor.

Dogodek je namenjen skupnemu razmisleku o preoblikovanju regionalnih politik in praks z ustvarjanjem raznolikosti pristopov, rešitev in politik, ki koristijo regijam in njihovim prebivalcem.

Zelo veseli so odziva avtorjev ter številnih prispevkov, ki bodo letos predstavljeni tako na plenarnem delu konference kot tudi v vzporednih sekcijah. Imeli bodo tudi dve vabljeni predavanji in okroglo mizo tako, da bo program zelo pester. Vse informacije o dogodku, višini kotizacije, prijava ter program so dostopni na tej povezavi.

Možnost zgodnje prijave je do 30. oktobra 2023 ter s tem nižjo kotizacijo. Upokojenci imajo kotizacijo znižano, študentje pa se lahko dogodka udeležijo brezplačno.

Članom in članicam ZAPS udeležba na dogodku prinaša 5 kreditnih točk (3 za prvi in 2 za drugi dan), predavateljem pa 4 kreditne točke, z udeležbo na obeh dneh pa 6 kreditnih točk.

Za dodatna vprašanja in informacije smo vam na voljo na: ali

Utrinki z dogodka:

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnostiDa se starejši zavedajo pomena digitalnih spretnosti, so dokazali z udeležbo na delavnici, ki jo je včeraj v okviru Tednov vseživljenjskega učenja (TVU) pripravila Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki deluje...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This