Mednarodna regionalna razvojna konferenca in 34. Sedlarjevo srečanje

Regionalna razvojna agencija za Podravje – Maribor, Društvo urbanistov in prostorskih planerjev Slovenije ter Ekonomsko poslovna fakulteta Univerze v Mariboru vabijo na Mednarodno regionalno razvojno konferenco in 34. Sedlarjevo srečanje z naslovom Inoviranje regionalnih politik in praks, ki bo potekal 16. in 17. novembra 2023 na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru, Razlagova 14, Maribor.

Dogodek je namenjen skupnemu razmisleku o preoblikovanju regionalnih politik in praks z ustvarjanjem raznolikosti pristopov, rešitev in politik, ki koristijo regijam in njihovim prebivalcem.

Zelo veseli so odziva avtorjev ter številnih prispevkov, ki bodo letos predstavljeni tako na plenarnem delu konference kot tudi v vzporednih sekcijah. Imeli bodo tudi dve vabljeni predavanji in okroglo mizo tako, da bo program zelo pester. Vse informacije o dogodku, višini kotizacije, prijava ter program so dostopni na tej povezavi.

Možnost zgodnje prijave je do 30. oktobra 2023 ter s tem nižjo kotizacijo. Upokojenci imajo kotizacijo znižano, študentje pa se lahko dogodka udeležijo brezplačno.

Članom in članicam ZAPS udeležba na dogodku prinaša 5 kreditnih točk (3 za prvi in 2 za drugi dan), predavateljem pa 4 kreditne točke, z udeležbo na obeh dneh pa 6 kreditnih točk.

Za dodatna vprašanja in informacije smo vam na voljo na: ali

Utrinki z dogodka:

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Odprte so prijave v program iniciativa ALMA

Odprte so prijave v program iniciativa ALMA

Odprte so prijave v program iniciativa ALMAGre za 6-mesečni mentorski program, ki vključuje 2-mesečno delovno-učno izkušnjo v tujini.Iniciativa ALMA se izvaja do 31. 10. 2028. Njen namen je omogočiti mladim od 18. do 35. leta, ki niste vključeni v izobraževanje,...

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)Misija GREMO (GREen MObility) je vzorčen primer povezovanja gospodarstva, znanosti in države, s katero naša avtomobilska podjetja pospešeno prehajajo iz proizvodnje komponent in sistemov za motorje z notranjim...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This