Mednarodno poslovno srečanje »Connect2Slovenia (MOS Celje)

Obrtno podjetniška zbornica Slovenije v okviru Enterprise Europe Network tudi letos tradicionalno Mednarodno poslovno srečanje »Connect2Slovenia«, ki bo potekalo v času MOSa, in sicer 15. septembra 2022 na Celjskem razstavišču v Modri dvorani.

Celodnevni dogodek bo v dopoldanskem delu (10:00 – 11:30) z eminentnimi gosti iz gospodarstva in javne uprave osvetlil izzive zelenega prehoda, s katerimi se soočajo mala in srednja podjetja v Sloveniji in Avstriji. Po predstavitvi (od 12:30  do 16:00) bodo po vnaprej določenem urniku sledila 20 minutna  individualna srečanja prijavljenih podjetjih iz JV Evrope in Alpe Adria regije.

Udeležba na dogodku je brezplačna. Uradni jezik med udeleženci sestanka bo angleščina.

Zainteresirana podjetja se lahko na B2B individualne sestanke prijavijo preko te povezave.

Individualni kratki sestanki so prvenstveno namenjeni malim in srednjim podjetjem, start-upom in hitro rastočim podjetjem na področju zelene energije, zelenih tehnologij, krožnega gospodarstva in trajnostnega razvoja iz različnih panog od trajnostnega gradbeništva, lesarstva, kovinske industrije, ipd.. Namenjeni so vsem podjetjem, ki ponujajo izdelke, storitve in procese, ki uporabljajo obnovljive vire energije in zmanjšujejo rabo naravnih virov ali odpravljajo emisije in odpadke, delujejo v skladu z načeli krožnega gospodarstva.

Dodatne informacije o dogodku in kontaktne podatke najdete tudi v spodaj pripetem programu in na spletni strani zbornice.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnostiDa se starejši zavedajo pomena digitalnih spretnosti, so dokazali z udeležbo na delavnici, ki jo je včeraj v okviru Tednov vseživljenjskega učenja (TVU) pripravila Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki deluje...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This