Na regijski razvojni konferenci ambiciozno o zastavljenih ciljih

Razvojni center Novo mesto d.o.o. je danes na Podjetniškem inkubatorju Podbreznik gostil vse tiste, ki so pokazali željo po aktivnem sooblikovanju prihodnosti regije. Izjemno zadovoljni smo, da se je konference udeležilo več kot 60 udeležencev in udeleženk, ki so konstruktivno in aktivno prispevali k oblikovanju izhodišč za strateške usmeritve razvoja regije. Vsi predlogi, nove informacije in uvidi so za nas velikega pomena, zato se vsem še enkrat lepo zahvaljujemo. 

Na konferenci so bili predstavljeni regionalni razvojni potenciali (analiza stanja) ter glavne usmeritve ter cilji razvoja regije v obdobju 2021 – 2027. Po skupinskem delu in uvodnem nagovoru direktorja RC Novo mesto, Francija Bratkoviča, se je delo nadaljevalo v delavnicah po posameznih ciljih razvoja regije, v okviru katerih so vsi prisotni prediskutirali ključne izzive in zastavljene smernice razvoja regije. 

V kolikor na konferenco niste uspeli priti in imate komentarje, predloge ter usmeritve, nam le-te posredujte na elektronski naslov do petka, 13. decembra 2019. 

Gradivo s konference. 

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Okrogla miza »Realnost Evropskega zelenega dogovora v letu 2023«

Okrogla miza »Realnost Evropskega zelenega dogovora v letu 2023«

Okrogla miza »Realnost Evropskega zelenega dogovora v letu 2023«Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto se je letos pridružila programu Gregorjevega sejma in organizirala okroglo mizo na zelo aktualno temo, ki se tiče vseh nas.Nedavna zdravstvena kriza in sedanja...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This