Nov projekt svetovanja za podjetnike – SPOT svetovanje Jugovzhodna Slovenija

Konzorcijski partnerji Razvojni center Novo mesto d.o.o., RC Kočevje – Ribnica, RIC Bela krajina in OOZ Novo mesto smo uspeli na razpisu agencije SPIRIT za izvajanje celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike ter mikro, mala in srednja podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022. V okviru Slovenske poslovne točke – SPOT svetovanje Jugovzhodna Slovenija, ki nadomešča nekdanjo vstopno točko VEM, od marca dalje nudimo brezplačne storitve:

  • svetovanja potencialnim in obstoječim podjetnikom,
  • registracije novih podjetij, spremembe in druge postopke preko portala e-VEM.
  • organizacijo različnih informativnih in izobraževalnih dogodkov za (potencialna) podjetja in podjetnike.

Za še večjo podporo podjetnikom iz regije JV Slovenija – Dolenjska, Kočevsko-ribniško, Bela krajina – bomo tekom leta nadgradili svoje storitve z animiranjem in povezovanjem regionalnega okolja, izmenjavami dobrih praks in odpiranjem poslovnih priložnosti in sooblikovanjem podpornega okolja za poslovne subjekte. Uredili bomo tudi showroom regije na sedežu SPOT točke v prostorih Razvojnega centra Novo mesto, kjer se bodo predstavljala regijska podjetja.

Podjetnikom bomo na SPOT svetovanje sedaj svetovali in pomagali štirje svetovalci konzorcija, ki bomo na voljo v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik, Podbreznik 15, 8000 Novo mesto vsak delovnik med 8.00 in 14.00 uro ter ob sredah do 18.00 ure, sicer pa po predhodnem dogovoru oziroma najavi na tel. št. 030 700 170. Prav tako pa nudimo tudi mobilna svetovanja in vnaprej dogovorjena svetovanja na sedežu konzorcijskih partnerjev.

Izjavo za javnost najdete tukaj.

Projekt SPOT regije 2018-2022 je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

 

Morda vas zanima tudi:

  

Pin It on Pinterest

Share This