V pripravi je nov vavčer za digitalni marketing z oznako RVA8, predvidena objava vavčerja je ta petek v Uradnem listu RS.

Obrazložitev!

Zaradi tehničnih težav in zagotavljanja enakopravnosti pri obravnavi vlog, je bil Sklad primoran razveljaviti javni poziv REVAV-8-Vavčer za digitalni marketing, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS št. 11/2022 dne 28. 1. 2022.

Prijava za navedeni javni poziv poteka preko ePortala, ta pa se direktno povezuje z Ajpes sistemom za prenos podatkov o prijaviteljih. Zaradi posegov na Ajpesovi informacijski infrastrukturi konec preteklega tedna je prišlo do nepredvidenih težav, zato vsa podjetja, ki so se želela prijaviti na vavčer z oznako REVAV-8 – Vavčer za digitalni marketing, niso mogla oddati popolne vloge.

Zaradi zagotavljanja enakopravnosti se je omenjeni vavčer ZAPRL (razveljavil), ponovno bo v Uradnem listu objavljen NOV VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING Z NOVO OZNAKO, in sicer RVA8 – Vavčer za digitalni marketing.Predvidena objava vavčerja je ta petek v Uradnem listu Republike Slovenije.  

Za nevšečnosti se opravičujemo vsem, ki so vlogo že oddali, kot tudi tistim, ki je niso mogli oddati na vavčer z oznako REVAV-8-Vavčer za digitalni marketing. 

 

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnostiDa se starejši zavedajo pomena digitalnih spretnosti, so dokazali z udeležbo na delavnici, ki jo je včeraj v okviru Tednov vseživljenjskega učenja (TVU) pripravila Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki deluje...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This