Sekretariat programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Hrvaška za obdobje 2014-2020 je v Uradnem listu št. 108/2021 objavil spremembe javnega razpisa za predložitev projektov v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Hrvaška.

Namen ciljanega razpisa je okrepitev dejavnosti zaščite in reševanja ter čezmejne mobilnosti in javnega prevoza, saj sta bili področji do sedaj manj obravnavani.

Rok za predložitev projektov je 12. oktober 2021 ob 12. uri.

Skupna vrednost razpoložljivih sredstev je približno 800.000 EUR, projekti pa morajo biti zaključeni do 30. junija 2023. Priporočljivo trajanje projekta je 12 mesecev.

Izbrani projekti prvih treh razpisov Programa so že dosegli programske kazalnike, zato je ključno naslavljanje širših izzivov in kapitalizacija obstoječih dosežkov.

Več informacij o razpisu je na voljo na spletni strani sekretariata Programa TUKAJ.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Javni raziskovalni zavod Rudolfovo vabi k sodelovanju

Javni raziskovalni zavod Rudolfovo vabi k sodelovanju

Javni raziskovalni zavod Rudolfovo – znanstveno in tehnološko središče Novo mesto je bil ustanovljen dne 23. 3. 2022 s strani Vlade Republike Slovenije z namenom podpreti tehnološki razvoj in inovativnost Jugovzhodne Slovenije in Kohezijske regije Vzhodna Slovenija, s...

OBISK MINISTRA DR. IGORJA PAPIČA

OBISK MINISTRA DR. IGORJA PAPIČA

Razvojni center (RC) Novo mesto je v petek, 15. 7. 2022, obiskal minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Igor Papič s sodelavci in v družbi župana Mestne občine Novo mesto mag. Gregorja Macedonija.Uvodoma ga je direktor RC Franci Bratkovič seznanil z...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This