ODPRTE SO PRIJAVE NA ON-LINE BREZPLAČNA USPOSABLJANJA ABC PODJETNIŠTVA 2024

Na 50-urno usposabljanje ABC podjetništva so vabljeni podjetnice in podjetniki začetniki ter potencialni podjetnice in podjetniki. Namen usposabljanja je udeležence opolnomočiti s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti.

V okviru usposabljanja se udeleženci seznanijo s petimi za podjetnike začetnike pomembnimi tematikami:

Za podjetnice začetnice ne glede na starost in podjetnike začetnike do 29. leta starosti opravljeno usposabljanje predstavlja prvo stopničko za pridobitev finančne spodbude za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev prek razpisa, ki bo objavljen v letošnjem letu. Na spodbude se bodo lahko prijavili vsi podjetniki, ki so svoje podjetje ustanovili v letu 2023 in na Natečaju za finančne spodbude za najboljši poslovni model leta 2023 za podjetnice začetnice še niso prejeli spodbude, in podjetniki, ki nameravajo podjetje ustanoviti v letu 2024 do dneva oddaje vloge za finančno spodbudo v letu 2024. Za prijavo na pridobitev finančne spodbude bo treba pridobiti potrdilo o uspešno opravljenem usposabljanju ABC podjetništva v letu 2023 ali 2024.

Usposabljanja, ki bodo potekala on-line, bo izvajalo pet večjih točk SPOT Svetovanje, termine usposabljanj in več informacij najdete na spodnjih povezavah:

 Ena od SPOT točk z usposabljanjem začne že 22. januarja 2024, zato vse zainteresirane vabimo, da se čim prej prijavite. 

Več informacij najdete TUKAJ.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Odprte so prijave v program iniciativa ALMA

Odprte so prijave v program iniciativa ALMA

Odprte so prijave v program iniciativa ALMAGre za 6-mesečni mentorski program, ki vključuje 2-mesečno delovno-učno izkušnjo v tujini.Iniciativa ALMA se izvaja do 31. 10. 2028. Njen namen je omogočiti mladim od 18. do 35. leta, ki niste vključeni v izobraževanje,...

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)Misija GREMO (GREen MObility) je vzorčen primer povezovanja gospodarstva, znanosti in države, s katero naša avtomobilska podjetja pospešeno prehajajo iz proizvodnje komponent in sistemov za motorje z notranjim...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This