Na 50-urno usposabljanje ABC podjetništva so vabljeni podjetnice in podjetniki začetniki ter potencialne podjetnice in podjetniki. Namen usposabljanja je udeležence opolnomočiti s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti.

V okviru usposabljanja se udeleženci seznanijo s petimi za podjetnike začetnike pomembnimi tematikami:

 

Za podjetnice opravljeno usposabljanje predstavlja prvo stopničko na poti do kandidiranja na natečaj za finančno spodbudo v višini 3.000 eur, ki bo – gl ede na objavo SPIRIT-a – objavljen konec aprila letos in bo enak lanskemu natečaju. Naj spomnimo, da SPIRIT z razpisom nagrajuje 100 najboljših predstavljenih poslovnih modelov podjetnic začetnic, in sicer tistih, ki so oz. bodo podjetje ustanovile v tekočem ali preteklem letu (torej v letih 2022 ali 2023 – do izteka roka za prijavo na javni razpis). Samozaposlitev ni pogoj za pridobitev finančne spodbude, torej je le-ta namenjena tudi podjetnicam, ki so oz. bodo odprle »popoldanski s.p.«.

Usposabljanja, ki bodo potekala on-line, bo izvajalo pet večjih točk SPOT Svetovanje, termine usposabljanj in več informacij najdete na spodnjih povezavah:

 Nekatere SPOT točke pričnejo z usposabljanjem že 14. februarja 2023, zato vsi zainteresirani ne odlašajte s prijavami.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnosti

Starejši z novim znanjem digitalnih spretnostiDa se starejši zavedajo pomena digitalnih spretnosti, so dokazali z udeležbo na delavnici, ki jo je včeraj v okviru Tednov vseživljenjskega učenja (TVU) pripravila Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki deluje...

Učenje je življenje – naj krepi in radosti!

Učenje je življenje – naj krepi in radosti!

Učenje je življenje – naj krepi in radosti!Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki je podaljšana roka Evropske komisije in deluje pod okriljem Razvojnega centra Novo mesto, se bo tudi letos pridružila projektu TEDNI VSEŽIVLJENSKEGA UČENJA (TVU), kampanji na...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This