Odprte so prijave za novo izvedbo podjetniškega programa Business Gladiator, ki ga bo v sklopu operacije SIO-PIP izvedel Razvojni center Novo mesto ob pomoči različnih podpornikov, strokovnjakov in mentorjev.

Letos je pred nami še posebej zanimiva izvedba programa. Operacija, sofinancirana s strani ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, bo strokovno podprta tudi s strani pomembnih start-up deležnikov, kot sta Klub Poslovni angeli Slovenije in sklad tveganega kapitala Silicon Gardens. Za tehnično izvedbo zaključne prireditve in druge medijske vsebine bo poskrbela ESNM, višja strokovna šola, na kateri se kalijo vrhunski mladi strokovnjaki na področju medijske produkcije.

Program bo izveden v oktobru in novembru s serijo predavanj in delavnic, zaključil pa se bo predvidoma 7. decembra 2022 z gala prireditvijo »Grand finale Business Gladiator«.

Vsi udeleženci bodo tekom programa deležni mentorske pomoči, ki je poleg oblikovanja poslovnega modela posebej pomembna pri povezovanju z različnimi partnerji, pridobivanju različnih virov financiranja, certificiranju in razvoju tržnih kanalov.

Prijave na program so mogoče do 7. oktobra 2022 na spletni strani www.businessgladiator.si.

Za več informacij je na voljo vodja programa Marko Vukobrat; .

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Odprte so prijave v program iniciativa ALMA

Odprte so prijave v program iniciativa ALMA

Odprte so prijave v program iniciativa ALMAGre za 6-mesečni mentorski program, ki vključuje 2-mesečno delovno-učno izkušnjo v tujini.Iniciativa ALMA se izvaja do 31. 10. 2028. Njen namen je omogočiti mladim od 18. do 35. leta, ki niste vključeni v izobraževanje,...

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)

INOVACIJSKA KONFERENCA INVESTICIJE GREMO (GREen MObility)Misija GREMO (GREen MObility) je vzorčen primer povezovanja gospodarstva, znanosti in države, s katero naša avtomobilska podjetja pospešeno prehajajo iz proizvodnje komponent in sistemov za motorje z notranjim...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This